Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Περήφανοι Έλληνες οι «θαλασσόλυκοι» Μάντης- Καγιαλής! «Τιμή μας, που φοράμε τη γαλανόλευκη»

Περήφανοι Έλληνες οι «θαλασσόλυκοι» Μάντης- Καγιαλής! «Τιμή μας, που φοράμε τη γαλανόλευκη»

Με ελληνικές σημαίες και επευφημίες ο κόσμος υποδέχθηκε τους χάλκινους ολυμπιονίκες στα 470 της ιστιοπλοΐας, που προσγειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

«Δεν έχουμε συνηθίσει, εμείς οι ιστιοπλόοι σε τέτοιες υποδοχές. Όλα πήγαν καλά,  το σχεδιάσαμε και το επιτύχαμε» ανέφεραν ενδεικτικά και σημείωσαν ότι ήταν μια επίπονη διαδικασία,  «ένας αγώνας πολλών ημερών που κρίθηκε στην τελευταία κούρσα».

Ευχαρίστησαν τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο και υπογράμμισαν ότι αισθάνονται τιμή που φορούν τα ελληνικά εθνικά χρώματα.

mantis_kagialis

mantis_kagialis2

Οι δηλώσεις των Ολυμπιονικών στην κάμερα της ΕΡΤ:

Τάκης Μάντης: «Τι να πούμε, είμαστε χαρούμενοι. Δεν έχουν συνηθίσει τέτοιες υποδοχές. Δικαιώνονται οι κόποι μας. Όπως ξαναείπα, πήγαν όλα βάσει προγράμματος, λείψαμε πολύ, δουλέψαμε πολύ. Κανείς να μην παρατάει τα όνειρά του, τα πάντα γίνονται πραγματικότητα αν κοπιάζουμε».

Παύλος Καγιαλής: «Ήταν ένας αγώνες πολλών ημερών και κρίθηκε στην τελευταία κούρσα. Τέτοια συναισθήματα με τόσο κόσμο δεν τα έχουμε ξαναζήσει. Τόσο άγχος δεν είχαμε ούτε στον τελικό. Τιμή μας που είμαστε Έλληνες, που φοράμε τη γαλανόλευκη. Αγαπάμε τη χώρα μας, όλοι οι Έλληνες μας στήριξαν».

Send this to a friend