Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ικανοποιημένος ο Πιεμπονγκσάντ και αισιοδοξία για το deal, αλλά η ομάδα πορεύεται με Αλαφούζο!

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα στο ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού, αφού έχει ανοίξει και η νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με βάση τα ζητούμενα του νέου επενδυτή Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, με την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία να εκφράζει αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει ικανοποιήσει και τις τελευταίες απαιτήσεις της πλευράς Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τον Παναθηναϊκό και πλέον ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναμένεται ξανά στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα για τις τελικές διαδικασίες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, από το περιβάλλον του υποψήφιου αγοραστή του Τριφυλλιού, προκύπτει αισιοδοξία για το deal με τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ και γίνεται λόγος για υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού ανάμεσα στις δύο πλευρές την ερχόμενη εβδομάδα, με την επιστροφή του Παϊρότζ στη χώρα μας.

Πάντως, δεν υπάρχει ακόμη κάποιο χρονοδιάγραμμα για την αλλαγή της ιδιοκτησίας και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα θα «κυλήσει» το προσεχές διάστημα υπό τον έλεγχο και του Γιάννη Αλαφούζου.

Send this to a friend