• Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου
  • 22:43

Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Πόποβιτς εναντίον Έλληνα δημοσιογράφου: «Είναι ασέβεια και να το αναφέρετε αυτό» (vid)

Ο τεχνικός των ΗΠΑ, Γκρεγκ Πόποβιτς τόνισε πως είναι ασέβεια προς τους αντιπάλους να γίνεται κουβέντα για τις απουσίες της Team USA.

Ο τεχνικός των ΗΠΑ, Γκρεγκ Πόποβιτς τόνισε πως είναι ασέβεια προς τους αντιπάλους να γίνεται κουβέντα για τις απουσίες της Team USA.

Μετά την ήττα των ΗΠΑ από τη Γαλλία, την πρώτη τους μετά το 2006 και το έπος της Εθνικής Ελλάδας, ο Πόποβιτς εκθείασε τους Γάλλους και τόνισε πως δεν θέλει ο κόσμος να στέκεται στις απουσίες της ομάδας του.

«Χάσαμε, αλλά θα προχωρήσουμε τις ζωές μας. Θα έχουμε μια άλλη ομάδα του χρόνου. Προκριθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το ματς θα είναι το επόμενο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν. Ο κόουτς Κολέ και η ομάδα του ήταν εξαιρετικοί. Η κορυφαία γαλλική ομάδα που έχω δει, με τρομερή εκτέλεση και παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Φοβερή άμυνα, έχουν βάθος και συμπληρώνει ο ένας τον άλλο.

Κάθε ήττα πονάει. Θα θέλαμε να κερδίσουμε, όπως κάθε ομάδα, όμως είμαστε ώριμοι, έχουμε οικογένειες και θα συνεχίσουμε τη ζωή μας. Ασέβεια να μιλούν για τις απουσίες μας, δεν σέβονται τους αντιπάλους μας όταν το κάνουν αυτό. Οι 12 παίκτες μου θυσιάστηκαν, δεν είχαν παίξει ποτέ μαζί και τώρα πρέπει να δώσουμε στη Γαλλία συγχαρητήρια», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Team USA στη συνέντευξη Τύπου.

Send this to a friend