Αθήνα

24 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Έξαλλη η Σκορδά με τον Ιατρόπουλο που έβλεπε την Παναγιώταρου να κάνει μπάνιο στη Φάρμα! (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πως παίζονται τα ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ και οι ΣΤΗΛΕΣ στο ΚΙΝΟ

Η πιο πρόσφατη ανανέωση του παιχνιδιού κινο έγινε την 1 Οκτωβρίου του 2018 όταν προστέθηκαν τα παιχνίδια ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ και ΣΤΗΛΕΣ. Εμπλουτίστηκε με νέους τρόπους παιχνιδιού οι οποίοι όμως και πάλι εξαρτώνται στους 20 αριθμούς της κλήρωσης.

Στα νέα παιχνίδια η ελάχιστη συμμετοχή είναι 1 Ευρώ και όχι 0.50 όπως στο ΚΙΝΟ και το ΚΙΝΟ BONUS. Οι αποδόσεις επίσης διαφέρουν ανά παιχνίδι. Τα ΜΟΝΑ-ΖΥΓΑ έχουν απόδοση 2.00, δηλαδή διπλασιάζεται το ποντάρισμα. Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ έχει απόδοση 4.00 και οι ΣΤΗΛΕΣ έχουν απόδοση 8.00. Ο αριθμός BONUS δεν επηρεάζει σε κάτι τις αποδόσεις των νέων παιχνιδιών.

Όποιος θεωρεί ότι θα υπάρχουν 11 ή περισσότεροι μονοί αριθμοί στους 20 που θα κληρωθούν ποντάρει στα ΜΟΝΑ.

Όποιος θεωρεί ότι θα υπάρχουν 11 ή περισσότεροι ζυγοί αριθμοί στους 20 που θα κληρωθούν ποντάρει στα ΖΥΓΑ.

Όποιος θεωρεί ότι οι αριθμοί θα είναι μοιρασμένοι (10 μονοί και 10 ζυγοί) ποντάρει στην ΙΣΟΠΑΛΙΑ.

Οι πιθανές ΣΤΗΛΕΣ είναι 10 και οι αριθμοί της κάθε στήλης έχουν τον ίδιο λήγοντα. Για παράδειγμα η ΣΤΗΛΗ 1 περιλαμβάνει τους αριθμούς 1, 11, 21, 31, 41, 51, 61 και 71. Κάθε στήλη περιλαμβάνει οκτώ αριθμούς. Αφού οι ΣΤΗΛΕΣ είναι δέκα, καθεμία από αυτές έχει πιθανότητα 10% να είναι αυτή που θα κερδίζει σε μια κλήρωση. Νικήτρια είναι η στήλη στην οποία θα βγουν τα περισσότερα νούμερα από αυτά που θα κληρωθούν. Σε αυτά περιλαμβάνεται και ο αριθμός ΚΙΝΟ BONUS. Όταν δύο ή περισσότερες στήλες έχουν το ίδιο πλήθος κληρωθέντων αριθμών και όλες οι άλλες έχουν λιγότερους κερδίζει η στήλη της οποίας οι αριθμοί συμπληρώθηκαν νωρίτερα.

Για να συμμετάσχει κάποιος σε κάποιο από τα νέα παιχνίδια του ΚΙΝΟ θα πρέπει αρχικά να επιλέξει το είδος του παιχνιδιού που επιθυμεί στο αντίστοιχο τετραγωνάκι του δελτίου. Κατόπιν επιλέγει με πόσα χρήματα θέλει να συμμετάσχει σε κάθε κλήρωση. Το δελτίο έχει τετραγωνάκια με διάφορα ποσά, ξεκινάει από το 1 Ευρώ. Στη συνέχεια επιλέγει σε πόσες συνεχόμενες κληρώσεις θέλει να συμμετάσχει με τις συγκριμένες επιλογές παιχνιδιού και πονταρίσματος.

Το κόστος του δελτίου ΚΙΝΟ του ΟΠΑΠ υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας το πλήθος των συνεχόμενων κληρώσεων με το κόστος του δελτίου σε μία απλή κλήρωση.

Για παράδειγμα αν κάποιος επιλέξει να ποντάρει 5 Ευρώ στα ΜΟΝΑ για τις 10 επόμενες συνεχόμενες κληρώσεις θα πρέπει να πληρώσει 50 Ευρώ. Οι συνεχόμενες κληρώσεις είναι ευκολία για τους παίκτες που ποντάρουν το ίδιο δελτίο σε  κάθε κλήρωση ανεξάρτητα αν κερδίσει ή όχι σε κάποια από αυτές.

Στις ΣΤΗΛΕΣ υπάρχει η δυνατότητα σε ένα δελτίο να επιλέξεις περισσότερες από μία στήλες. Το κόστος του δελτίου σε αυτήν την περίπτωση υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας το πλήθος των επιλεγμένων στηλών με το πλήθος των συνεχόμενων κληρώσεων και με το ποντάρισμα ανά κλήρωση.

Για παράδειγμα αν κάποιος επιλέξει να ποντάρει 5 Ευρώ σε καθεμία από τις ΣΤΗΛΕΣ 4 και 5 για τις 10 επόμενες συνεχόμενες κληρώσεις θα πρέπει να πληρώσει 100 Ευρώ.

Στις κληρώσεις ΚΙΝΟ μιας μέρας κάποιες στήλες εμφανίζονται πολύ περισσότερες φορές από κάποιες άλλες αλλά αυτό εξισορροπείται όταν κοιτάζουμε σε ένα μεγαλύτερο πλήθος κληρώσεων. Όλες οι ΣΤΗΛΕΣ εμφανίζονται στο ίδιο σχεδόν ποσοστό.

Στο kino20.gr οι κληρώσεις ενημερώνονται πολύ γρήγορα και στο πινακάκι κάθε κλήρωσης φαίνεται ο αριθμός της στήλης που κέρδισε και το πλήθος των μονών και ζυγών αριθμών.

Μαρία Σάκκαρη: Άδοξος αποκλεισμός από το Madrid Open
Ολυμπιακός: Χιλιάδες οπαδοί των ερυθρολεύκων πανηγύρισαν έξω από το Καραϊσκάκης την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid)
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ιαπωνία θα εμβολιάσει 2.500 αθλητές και συμμετέχοντες
«Καρφιά» Μακέντα για Μπόλονι: «Ποτέ δεν ανέλαβε την ευθύνη για τίποτα»
Τσιτσιπάς: Στους «8» του Italian Open με Τζόκοβιτς
Champions League: Στην Πορτογαλία και στο «Ντραγκάο» ο τελικός