Αθήνα

14 oC

σποραδικές νεφώσεις

Πόσα χρήματα βγάζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον χρόνο σύμφωνα με τo Forbes

Συγκλόνισε τον κόσμο του μπάσκετ και όχι μόνο ο εκπληκτικός λόγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν παρέλαβε το βραβείο MVP του NBA.

Συγκλόνισε τον κόσμο του μπάσκετ και όχι μόνο ο εκπληκτικός λόγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο όταν παρέλαβε το βραβείο MVP του NBA.

Ο Τύπος και τα διαδικτυακά Μέσα εξύμνησαν το παιδί από τα Σεπόλια που αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης στην κορυφαία λίγκα του κόσμου και με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε την οικογένεια του και την ομάδα του για τη στήριξη που του παρείχαν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να διακριθεί στο άθλημα του μπάσκετ και είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους νέους παίκτες του αθλήματος. 

Στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου κάτω των 30 καταλαμβάνει τη θέση 24 με την περιουσία του να αγγίζει τα 43,2 εκατ. δολάρια.  «Επέκτεινε τη συμφωνία του με τη Nike και αύξησε την ετήσια αμοιβή του από τις 20.000 δολάρια στα 9 εκατ. δολάρια. Και η αμοιβή θα αυξηθεί με την κυκλοφορία του πρώτου sneaker της Nike με την υπογραφή του Αντετοκούνμπο», αναφέρει το Forbes. Ο μισθός, τα κέρδη του Γιάννη Αντετοκούνμπο αγγίζουν τα 24,2 εκατ. δολάρια τον χρόνο, ενώ οι απολαβές από τα συμβόλαιά του στα 19 εκατ. δολάρια.

Send this to a friend