• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 19:30

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Προλαβαίνει το Μουντιάλ ο Σαλάχ! Το μήνυμα του Ράμος στον Αιγύπτιο: «Γίνε γρήγορα καλά»

Παρά τις αρχικές δυσάρεστες εκτιμήσεις, τα νέα είναι ευχάριστα για τον άτυχο του μεγάλου τελικού του Champions League Μοχάμεντ Σαλάχ, που προλαβαίνει το Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της χώρας του, την Αίγυπτο.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στον ώμο και όχι εξάρθρωση και όπως προκύπτει από την εθνική ομάδα της χώρας του θα χρειαστεί δύο εβδομάδες θεραπείας για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ο φορ της Λίβερπουλ θα αρχίσει άμεσα ειδικό πρόγραμμα και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Αιγύπτου, ενώ θα είναι σίγουρα στην τελική 23άδα που θα ανακοινωθεί στις 4 Ιουνίου.

To σχόλιο του Σέρχιο Ράμος για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Ο αρχηγός της Ρεάλ Σέρχιο Ράμος με μήνυμά του στο twitter ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Μοχάμεντ Σαλάχ που αποχώρησε τραυματίας.

«Μερικές φορές το ποδόσφαιρο σου δείχνει την καλή πλευρά του κι άλλες την κακή. Πάνω απ' όλα, όμως, είμαστε συνάδελφοι και επαγγελματίες. Γίνε σύντομα καλά Σαλάχ’, αναφέρει το μήνυμα του αρχηγού της Ρεάλ, που «τα έχει ακούσει» για τα καλά για την σκληρή μονομαχία του με τον Αιγύπτιο φορ.

Send this to a friend