Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Δεν υπάρχει! Απίθανη δήλωση του προπονητή του Κόροιβου: «Όταν τον πίνουμε, τον πίνουμε μόνοι μας»

Δήλωση που θα αφήσει εποχή στην ιστορία των προπονητών μπάσκετ στη χώρα μας έκανε ο Ντίνος Καλαμπάκος, θέλοντας να σχολιάσει την ήττα της ομάδας του, του Κόροιβου Αμαλιάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ όσον αφορά στη διαιτησία.

Ο κόουτς του Κοροίβου θέλησε να εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία και χρησιμοποίησε έναν ιδιαίτερο τρόπο: «Γενικά, δεν είμαι μίζερος και δεν γκρινιάζω. Όταν τον πίνουμε, τον πίνουμε μόνοι μας. Το σημερινό, όμως, με την διαιτησία ήταν λίγο κακό. Τιμωρείς μία ομάδα που είναι πιο κακή, πιο κοντή. Σταματάς το ρυθμό. Δεν κλείσαμε καλά το 2016. Δεν πειράζει».

Πάντως, το ρεσιτάλ του Καλαμπάκου δεν σταμάτησε εκεί. Στην αρχική του τοποθέτηση στάθηκε στον Κεμ Μπράουν που έπαιξε για τελευταία φορά, σήμερα (26/12), με την φανέλα του Κοροίβου: «Όλη η χαρά του αθλήματος είναι στην καμπούρα μας. Παλέψαμε. Εδώ και 15 μέρες είχαμε ταλαιπωρηθεί με τον κοντό που έλεγε "φεύγω, δεν φεύγω". Σήμερα, δυστυχώς, δεν μας έκανε δώρο γιατί ήταν πολύ κακός».

Με τρομερό τρόπο, ο Έλληνας κόουτς σχολίασε και την τελευταία, άστοχη επίθεση της ομάδας του: «Ο Μπράουν έκανε αρχικά την καμινάδα. Τα παιδιά του ΠΑΟΚ έκαναν λάθος, ο Μιλουτίνοβιτς έμεινε μόνος τους, αλλά πέτυχε τον φωτογράφο. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα τυχεροί».