• Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου
  • 12:53

Αθήνα

16 oC

σποραδικές νεφώσεις

Σαφές μήνυμα Κοντονή σε ΠΑΕ πως οι νόμοι θα τηρηθούν

Σαφές μήνυμα Κοντονή σε ΠΑΕ πως οι νόμοι θα τηρηθούν

«Κανένα θέμα Grexit» δεν τίθεται για τις ελληνικές ομάδες, σύμφωνα με τον υφυπουργό Αθλητισμό Σταύρο Κοντονή, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με τους εκπροσώπους των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης (Βρέντζος, Αγγελίδη και Μποροβήλο αντίστοιχα).

[adsense]

«Είχαμε μια πολύωρη συζήτηση με τους εκπροσώπους των ομάδων. Ήταν ενδιαφέρουσα γιατί μας απασχόλησε το θέμα της απόλυτης εφαρμογής της νομοθεσίας. Συζητήσαμε για τεχνικά προβλήματα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο και κυρίως για το θέμα του νέου αθλητικού νόμου με το οποίο θα έχω αναλυτικές συζητήσεις και με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων. Θεωρώ ότι με καλή πίστη και την κοινή λογική θα λυθούν τα προβλήματα. Και πιστεύω θα τα λύσουμε», είπε υπουργός.

Σχετικά με όσα σενάρια διακινούνται για ενδεχόμενο Grexit ξεκαθάρισε: «Δεν τίθεται κανένα τέτοιο ζήτημα. Οι φορείς του ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι μέσα σε ένα κράτος δικαίου πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι. Οι νόμοι θα τηρηθούν. Η κοινή λογική θα μας βγάλει από άσκοπες και άγονες συζητήσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε τα αυτονόητα. Είμαστε μεγάλα παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε με όλους σε κάποια γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας».

Send this to a friend