Αθήνα

15 oC

θύελλα με ασθενείς βροχοπτώσεις

«Πυρ και μανία» στον ΠΑΟΚ με Κούγια! Σαββίδης: «Αποφάσισε που φτύνεις και που γλύφεις»

Για συμπεριφορά που χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης έκανε λόγο ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, που σημείωσε πως δεν θα δεχθεί καμία συγγνώμη, σχετικά με το περιστατικό ντροπής στο γήπεδο της ΑΕΛ, με τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξη Κούγια να φτύνει ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

«Αυτό που είδα σήμερα να συμβαίνει στο γήπεδο της Λάρισας είναι μια τριτοκοσμική εικόνα. Αν δεν ντρέπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για τη δική του συμπεριφορά, οφείλουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να τον συνετίσουν. Φτάνει με τη συμπεριφορά του που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Βλέποντας τον αγώνα εξοργίστηκα πολύ περισσότερο γιατί οι επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας ήταν αναίτιες. Δεν θα αφήσω να περάσει ατιμώρητη αυτή η συνειδητή απουσία ασφάλειας γύρω από την ομάδα μου, από τους διοργανωτές του αγώνα. Δεν δέχομαι καν καμία συγγνώμη για τέτοιες εγκληματικές αμέλειες. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμοστούν σκληρά για όλους...», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα προς τους συνεργάτες του.

Την ίδια στιγμή, έντονη ήταν η αντίδραση και του υιού του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου, που έγραψε στο instagram:

«Όταν φτύνεις έναν παίκτη μας, είναι σαν να φτύνεις όλη την οικογένεια μας. Ελπίζω να το γνωρίζεις αυτό. Και μα το θεό επιτέλους αποφάσισε που φτύνεις και που γλύφεις».

Send this to a friend