Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Σε όποιον αρέσει... συνεχίζουμε»: Ξέσπασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την ρατσιστική επίθεση του Τσουκαλά στον αδελφό του Θανάση

Πριν από λίγες ημέρες ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από τον Τάκη Τσουκαλά.

Πριν από λίγες ημέρες ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από τον Τάκη Τσουκαλά.

Πριν λίγες ώρες, ο αδελφός του, Γιάννης, έκανε μία ανάρτηση και ξέσπασε, στηρίζοντας τον αδελφό του:  «Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας», αναφέρει εκφράζοντας την απεριόριστή στήριξη τού στον Θανάση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατούσα την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα.

Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα.

Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας».

Send this to a friend