• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 15:18

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σε πολύ θετικό κλίμα η συνάντηση Γιαννακόπουλου- Τσίπρα για το Athens Alive

Την Τρίτη το βράδυ έλαβε χώρα η συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χωρίς ωστόσο να βγαίνουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συζητήθηκε.

Οι δύο άνδρες, παρουσία και των συνεργατών του ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είχαν συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα και στην οποία βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε το πρότζεκτ του Athens Alive, ένα σημαντικό πρότζεκτ που δεν έχει να κάνει μόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά την συνολική αλλαγή της περιοχής με σημαντικές επενδύσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει αισιοδοξία για οριστική συμφωνία, καθώς και ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να βοηθήσει όσο μπορεί προκειμένου να πάρει το έργο σάρκα και οστά. Επίσης από τη συνάντηση δεν προέκυψε κάτι νεότερο σχετικά με το συντελεστή δόμησης που αποτελεί και το σημείο-κλειδί για την εξέλιξη του πρότζεκτ.

Παράλληλα, με αφορμή τη συνάντηση αυτή, αποκλειστικές δηλώσεις στον Διονύση Δεσύλλα για το Sport- fm παραχώρησε και ο εκπρόσωπος της Red Stone (μιας εκ των τριών εταιριών που συμπεριλαμβάνεται στο επιχειρηματικό fund), Μαρκ Αλεξάντερ.

Ο κ. Αλεξάντερ επιβεβαίωσε, λοιπόν, πως η συνομιλία με τον πρωθυπουργό της χώρας έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και πως τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά σε ότι αφορά την εξέλιξη και την υλοποίηση του Athens Alive.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως μέχρι την οριστική συμφωνία υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη που πρέπει να γίνει, προσθέτοντας όμως πως η κατάσταση μοιάζει να βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις του κονσόρτιουμ, τόσο για τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για την πορεία του πρότζεκτ από εδώ και πέρα.

Mε πληροφορίες από Sport-fm.gr

Send this to a friend