• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 05:55

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Συμφώνησαν και προχωρούν μαζί ΑΕΚ- Χιμένεθ

Δημήτρης Μελισσανίδης και Μανόλο Χιμένεθ συναντήθηκαν, τα είπαν και συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί, με τον Σεβιγιάνο να αναλαμβάνει να οδηγήσει την ΑΕΚ στο... repeat!

Το gazzetta.gr είχε... προαναγγείλει από τη Δευτέρα τη συνάντηση που θα γινόταν -και η οποία τελικά έγινε σήμερα Πέμπτη (17/5)- ανάμεσα στο αφεντικό της Ενωσης και τον Χιμένεθ, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ότι υπάρχει κοινή διάθεση για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Και ακριβώς έτσι έγινε.

Μελισσανίδης και Χιμένεθ τα είπαν, όπως πάντα, σε πολύ καλό κλίμα και ουσιαστικά τα βρήκαν σε όλα για τη νέα συμφωνία, η οποία όμως θα είναι 100% δεδομένη από όλες τις απόψεις μετά τις συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο πλευρών. Κάτι που θα συμβεί τις επόμενες μέρες, με τον Μανόλο, ο οποίος μεσημέρι Παρασκευής θα αναχωρήσει για την πατρίδα του, να υπογράφει στη συνέχεια το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Είναι αυτονόητο ότι αυτή ήταν εξαρχής η επιθυμία τόσο του Μελισσανίδη όσο και του Χιμένεθ, με τους δύο να συμφωνούν όχι μόνο για το νέο συμβόλαιο αλλά και για όλα όσα αφορούν την ομάδα και την ενίσχυση της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προκειμένου να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League και φυσικά να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα.

πηγή: gazzetta.gr

Send this to a friend