Αθήνα

15 oC

θύελλα με ασθενείς βροχοπτώσεις

Συνεχίζει με τα ερυθρόλευκα ο Παπανικολάου- Διπλό όχι Παππά σε ΠΑΟ και δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου

Ο διεθνής φόργουορντ Κώστας Παπανικολάου μετά από περίπου δύο ώρες συνάντησης με τους αδελφούς Αγγελόπουλους συμφώνησε σε όλα και θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα 3 χρόνια.

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και ο Κώστας Παπανικολάου συμφώνησε σε όλα, αφού οι δύο πλευρές ξεπέρασαν όλες τις διαφωνίες και έφτασαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Με την έξοδο τους από την συνάντηση ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την εξέλιξη αυτή, ενώ έδωσε και το σύνθημα για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ:

«Όλα καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους Προέδρους χρόνια τώρα, υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Δόξα τω Θεώ υπήρξε μια πολύ καλή συζήτηση, συμφωνήσαμε τρία χρόνια. Είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές πιστεύω. Θέλω να πιστεύω... τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Συνεχίζουμε την δουλειά και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους τους.»

«Κίνητρό είναι μόνο που βρίσκεσαι σε έναν τέτοιο σύλλογο. Όποιος βρίσκεται στον Ολυμπιακό καταλαβαίνει ότι βρίσκεται στο υψηλότερο σκαλί. Δεν πάει παραπάνω στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα η θέληση των Προέδρων να με κρατήσουν εδώ και η δική μου θέληση να μείνω εδώ δείχνει ότι υπάρχει μια σχέση όχι μόνο επαγγελματική».

Σε ερώτηση γιατί δεν τα βρήκαν από την πρώτη φορά ο Παπανικολάου απάντησε:

«Θέλαμε να τα πούμε από κοντά για να βρεθούμε και πρόσωπο με πρόσωπο και μας δόθηκε η ευκαιρία. Μένω με τα φιλαράκια μου, σε μια ομάδα που είμαι χρόνια, που έχουμε καταφέρει πολύ όμορφες στιγμές μαζί και ευελπιστούμε να φέρουμε κι άλλες. Πραγματικά είμαι χαρούμενος που και οι Πρόεδροι με εμπιστεύονται να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες».

Ο «Παπ» ρωτήθηκε και για τον καλό του φίλο Ιωάννη Παπαπέτρου που παίρνει σειρά, αλλά και τον Μπλατ:

«Ευχή για εμένα είναι να μείνει και ο Ιωάννης, να πάνε όλα καλά. Το ξέρει πάρα πολύ καλά ότι το θέλω και εγώ και όχι μόνο εγώ αλλά όλα τα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι και οι πρόεδροι με την σειρά τους θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επέλθει η συμφωνία.

Είμαι στον Ολυμπιακό στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν νομίζω ότι ένας προπονητής θα μπορούσε να είναι διαφορετικού επιπέδου και να είναι στον Ολυμπιακό. Και οι Πρόεδροι για ακόμα μια φορά έδειξαν ότι πραγματικά αγαπούν την ομάδα και θέλουν το καλύτερο γι' αυτήν».

Αρνητική απάντηση Παππά και δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Νίκο Παππά ωστόσο η απάντηση του Έλληνα γκαρντ και στις δυο περιπτώσεις ήταν αρνητική, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το συμβόλαιο του Νίκου Παππά με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε φέτος και οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφές τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας τους.

Το «τριφύλλι» κατέθεσε δύο προτάσεις ανανέωσης στον Έλληνα γκαρντ όμως και στις δυο περιπτώσεις, η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Η πρώτη πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός ήταν για τετραετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για κάθε καλοκαίρι με συνολικές αποδοχές 3.000.000 ευρώ. Ο Παππάς την αρνήθηκε καθώς ήθελε κλειστό συμβόλαιο.

Οι «πράσινοι» επανήλθαν με νέα πρόταση και συγκεκριμένα του πρότειναν κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που έφταναν στο 1.300.000 ευρώ (600.000 τον πρώτο χρόνο, 700.000 τον δεύτερο).

Η απάντηση, όμως, που εισέπραξαν ήταν και πάλι αρνητική. Οι συνεχείς αρνήσεις του Παππά φέρονται να έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στη διοίκηση της ομάδας και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Κύκλοι, μάλιστα, από το περιβάλλον του υπενθυμίζουν πως ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ είχε στηρίξει τον Νίκο Παππά σε πολλές περιπτώσεις κρίσεων που προέκυψαν από τον ίδιο καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

Πλέον, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν και τα εναλλακτικά πλάνα τους χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως η υπόθεση παραμονής του Έλληνα γκαρντ έκλεισε.

Πηγή: Gazzetta.gr

Send this to a friend