Αθήνα

27 oC

ελαφρές νεφώσεις

Στον "αέρα" ο αποψινός αγώνας ΑΕΚ-Ατρόμητος για το Κύπελλο! Ο Κοντονής ζητά τη διακοπή του!

Στον "αέρα" ο αποψινός αγώνας ΑΕΚ-Ατρόμητος για το Κύπελλο! Ο Κοντονής ζητά τη διακοπή του!

Έγγραφο με το οποίο επί της ουσίας ζητά τη διακοπή του αποψινού αγώνα κυπέλλου για την ημιτελική φάση μεταξύ ΑΕΚ και Ατρομήτου, μετά τα χθεσινά επεισόδια στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα.

[adsense]

Μετά τα χθεσινά επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ενεργώντας σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ν. 4326/15, απέστειλε σήμερα το πρωί προς την Ε.Π.Ο. και τη Δ.Ε.Α.Β. έγγραφο με το ακόλουθο περιεχόμενο:

«Έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινοβραδινή (02-03-2016) αναμέτρηση μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, διοργανώτρια αρχή του οποίου είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητάμε την κατά το άρθρο1 παρ.3 του ν.4326/2015 γνώμη σας, εντός της ημέρας και το αργότερο μέχρι τις 16.00 μμ - ενόψει και της επικείμενης (03-03-2016, ώρα 19.30 μμ) αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρόμητος για τα ημιτελικά του θεσμού - προκειμένου να εξεταστεί εάν και κατά πόσο συντρέχουν οι λόγοι για την έκδοση της προβλεπόμενης στην ανωτέρω διάταξη απόφασης του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού περί διακοπής της εν λόγω διοργάνωσης.»

 

Send this to a friend