Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τα πρώτα αδέρφια στην ιστορία του αθλήματος παγκοσμίως που κατέκτησαν μετάλλιο! Συνώνυμο της επιτυχίας η οικογένεια Κορακάκη

Τρία μετάλλια κατέκτησε συνολικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στις ΗΠΑ η Άννα Κορακάκη, ωστόσο, εκείνο που χάρηκε περισσότερο ήταν αυτό που πήρε με τον αδελφό της Διονύση στο μικτό αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, που ανέβηκε στο βάθρο μαζί με τον αδελφό της, όπως φάνηκε και από το σχόλιο που συνόδευσε την φωτογραφία από την απονομή των μεταλλίων.

Συγκεκριμένα η Άννα Κορακάκη έγραψε: «Δεν έχω αλλά λόγια...ούτε άλλα αγωνίσματα! Πριν λίγες ώρες κερδίσαμε το χάλκινο μετάλλιο στο μικτό με το αστέρι μου Διονύση Κορακάκη. Το μετάλλιο αυτό είναι ιστορικό, αφού μας ανακοινώθηκε -σύντομα και επίσημα- από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ότι είμαστε τα πρώτα αδέρφια στην ιστορία του αθλήματος παγκοσμίως που καταφέραμε κάτι τέτοιο!✒ Πρώτο διεθνές μετάλλιο για τον Διονύση σε παγκόσμιο, είμαι πολύ περήφανη γι' αυτόν και τον ευχαριστώ γι'αυτή την εμπειρία! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ βέβαια στον μεγαλύτερο προπονητή που μπορούσαμε να έχουμε, Τάσο Κορακάκη. Και η αφιέρωση στη μητέρα μας, με όλη μας την αγάπη, για τη γιορτή της μητέρας!

Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα, είμαι πολύ συγκινημένη!».

View this post on Instagram

Δεν έχω αλλά λόγια...ούτε άλλα αγωνίσματα! Πριν λίγες ώρες κερδίσαμε το χάλκινο μετάλλιο στο μικτό με το αστέρι μου @dionisis_korakakis!💭🥉✨ Το μετάλλιο αυτό είναι ιστορικό, αφού μας ανακοινώθηκε -σύντομα και επίσημα- από την Παγκόσμια Ομοσπονδία @issf_official, ότι είμαστε τα πρώτα αδέρφια στην ιστορία του αθλήματος παγκοσμίως που καταφέραμε κάτι τέτοιο!✒ Πρώτο διεθνές μετάλλιο για τον Διονύση σε παγκόσμιο, είμαι πολύ περήφανη γι' αυτόν και τον ευχαριστώ γι'αυτή την εμπειρία! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ βέβαια στον μεγαλύτερο προπονητή που μπορούσαμε να έχουμε, Τάσο Κορακάκη. Και η αφιέρωση στη μητέρα μας, με όλη μας την αγάπη, για τη γιορτή της μητέρας! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα, είμαι πολύ συγκινημένη! ❤ Άννα #issf #worldcup #usa #siblings #proudsister #bronzemedal #happiestever #bestending #counting3🥇🥉🥉

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on

Send this to a friend