• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 20:41

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ταλέντο υπάρχει, κλάση υπάρχει, αλλά αν δεν βαρύνει η φανέλα...

Πιο... συζητήσιμο είναι αν αύριο το πρωί ο ήλιος θα βγει από την Ανατολή, παρά αν το Βέλγιο θα έφτανε σε μια άνετη νίκη επί του Παναμά. Ακόμη κι αν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, δεν υπήρχε άνθρωπος που παρακολουθεί ποδόσφαιρο πάνω στον πλανήτη που να μην το εκτιμούσε το παιχνίδι «για πολλά τεμάχια». 


Γράφει (για το πιο προβλέψιμο ματς του Μουντιάλ) ο Μιχάλης Τσαμπάς

Έστω κι αν θα μπορούσαν να μπουν περισσότερα. Το πιο προβλέψιμο από τα 13 ματς που έχουν γίνει ως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν αυτό καθώς μιλάμε ότι η διαφορά των δύο εθνικών ομάδων είναι όσο η μέρα με την νύχτα. Για περίπου 20 λεπτά έβαλαν οι «κόκκινοι διάβολοι» το πόδι στο γκάζι, πέτυχαν 3 τεμάχια και καθάρισαν τη... μπουγάδα.

Δυο γκολ ο Λουκάκου, μια γκολάρα ο Μέρτενς και να περάσει ο επόμενος σε μια αναμέτρηση που σαφώς και θα ξεχαστεί γρήγορα αφού έγιναν απλά τα αυτονόητα. Τι θα μας μείνει μόνο; Το... φιλότιμο των πρωτάρηδων του Παναμά. Για ένα ημίχρονο το πήγαν όσο πήγαιναν, έριξαν και 4-5 κλωτσιές μήπως φοβίσουν τον αντίπαλο, αλλά είπαμε.

Ποδοσφαιρική διαφορά χαώδης. Και για κλείσιμο... πέντε κουβέντες για το Βέλγιο. Ρόστερ με απίθανο ταλέντο. Παικταράδες που μένουν στον πάγκο, προσωπικότητες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Αρτίστες που δεν έχουν τα «μεγάλα φαβορί».

Όμως είναι... Βέλγιο. Αν δεν βαρύνει η φανέλα αυτή στα νοκ άουτ παιχνίδια και πάλι θα μιλάνε για την χαμένη ευκαιρία της σούπερ γενιάς.

Send this to a friend