Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον Ηρακλή - Παραιτήθηκε από προπονητής μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας

Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του Ηρακλή έθεσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με τον «Γηραιό» να την κάνει αποδεκτή.

Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του Ηρακλή έθεσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με τον «Γηραιό» να την κάνει αποδεκτή.

Η νέα ήττα από τη Δόξα Δράμας σε συνδυασμό με την απόφαση της διοίκησης να τελειώσει ορισμένους ποδοσφαιριστές από το ρόστερ έφερε τρικυμία στα εσωτερικά του Ηρακλή, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να θέτει το βράδυ του Σαββάτου την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Η παραίτηση του Έλληνα τεχνικού έγινε αποδεκτή και έτσι ο Ελευθερόπουλος αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

.

Ο πρώην, πλέον, κόουτς του Ηρακλή, συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη, Τομ Παπαδόπουλο, δεν τα βρήκαν στο θέμα των εκκαθαρίσεων (για τις περιπτώσεις των Μουμίν και Μενδρινου) και η διάσταση απόψεων που παρατηρήθηκε οδήγησε στο «διαζύγιο».

Το πρωί της Κυριακής, ο «Ελέ» βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, για ν' αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές...

Υπενθυμίζεται πως ο Ελευθερόπουλος μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του με την απόφαση της διοίκησης να τεθούν εκτός πλάνων συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr

Send this to a friend