Αθήνα

18 oC

αίθριος καιρός

Τι έγινε μεταξύ Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου; Η καταρχήν συμφωνία για την ΠΑΕ και τα SMS της οργής

Μία ανάσα από την ανάληψη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται πως έφτασε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που πραγματοποίησε δύο ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο εντός της εβδομάδας και, μάλιστα, στη διάρκεια του πρώτου οι δύο άνδρες σχεδόν έδωσαν τα χέρια.

Η πρόταση που φέρεται να έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και η οποία αξίζει να επισημανθεί ότι δεν περιελάμβανε τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν με το «Athens Alive», ήταν να αναλάβει το μάνατζμεντ του συλλόγου, αναγνωρίζοντας παράλληλα τα χρέη των 47 εκ. ευρώ.

Ο «ισχυρός άνδρας» του τμήματος μπάσκετ δεσμεύτηκε να βάλει άμεσα 4 εκ. ευρώ για να καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ επίσης πρότεινε στον Γιάννη Αλαφούζο να μπει το 70% των εσόδων στην ΠΑΕ και το 30% στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ.

Κι, όμως, παρά την αρχική συμφωνία, όπως αναφέρει το Gazzetta, ο κ. Αλαφούζος επισκέφθηκε τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ την Παρασκευή και του εκδήλωσε την επιθυμία να κάνει πίσω και να μην ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Γιαννακόπουλο! Γεγονός που είναι πιθανό να συνδέεται με επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα και φυσικά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην κοινοπραξία του «Athens Alive».

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, όπως αναφέρει η αθλητική ιστοσελίδα Onsports, η οποία ανήκει στον κ. Γιαννακόπουλο, ο κ. Αλαφούζος έστειλε απειλητικό SMS στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλησε με τον τρόπο αυτό να αντιδράσει στις διαρροές που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ελληνικά ΜΜΕ και τα οποία κάνουν λόγο για δύο συναντήσεις που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για το μέλλον της «πράσινης» ΠΑΕ. Την πρώτη την περασμένη Τετάρτη και τη δεύτερη την Παρασκευή, στην οποία ο Αλαφούζος εμφανίστηκε αρνητικός σε σχέση με την πρόταση που τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να είχε αποδεχτεί την Τετάρτη. Μέσω SMS λοιπόν ο Γιάννης Αλαφούζος έφτασε στο σημείο, σύμφωνα πάντα με το Onsports, να κατηγορήσει τον Γιαννακόπουλο πως λέει ψέματα και δεν έμεινε εκεί αλλά τον απείλησε πως θα αντιληφθεί την… δυσαρέσκειά του σε περίπτωση που συνεχίσει.

Send this to a friend