• Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου
  • 00:14

Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τηλεοπτικά-Ποδόσφαιρο: Γίνεται... της ΕΡΤ, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες!

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες έχουν απομείνει πλέον μέχρι να ανοίξουν το πρωί της Κυριακής οι κάλπες των εθνικών εκλογών.

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες έχουν απομείνει πλέον μέχρι να ανοίξουν το πρωί της Κυριακής οι κάλπες των εθνικών εκλογών.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τσαμπάς

Ήρθε η ώρα που θα μιλήσει «ο κυρίαρχος λαός» και να δούμε τι θα... ξημερώσει την Δευτέρα. Προφανώς και δεν θα αλλάξει η καθημερινότητα όσο αφορά τις δυσκολίες, τα χρέη, τους φουσκωμένους λογαριασμούς, την ανεργία. Όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα αλλάξει ή όχι το τηλεοπτικό τοπίο όσο αφορά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής, στο φινάλε δηλαδή της προεκλογικής περιόδου, η Κυβέρνηση με επίσημη ενημέρωσή της, έκανε γνωστό πως «άναψε πράσινο» στην ΕΡΤ προκειμένου να προχωρήσει τις προτάσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Προτάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ. Ποια είναι όμως η... λεπτομέρεια σε όλα τα παραπάνω; Ότι δόθηκε έγκριση διαπραγματεύσεων από Δευτέρα. Δηλαδή μετά τις εκλογές. Κι αν όπως όλα δείχνουν από τις δημοσκοπήσεις έχουμε αλλαγή κυβέρνησης τι θα γίνει;

Προφανώς και δεν θα ισχύσουν οι δεσμεύσεις. Είναι τόσο απλό. Ή θα μπει η συζήτηση σε άλλη βάση. Άρα κατανοεί κανείς πως με... εφαλτήριο την ΕΡΤ γίνεται ως το «90΄» ένα προεκλογικό παιχνίδι με φόντο την κάλπη και τους λαούς μεγάλων ομάδων όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα το καλοκαίρι θα είναι θερμό όχι μόνο λόγω του καύσωνα, αλλά και του τηλεοπτικού τοπίου στην Σούπερ Λίγκα όπως κι όποτε αυτό διαμορφωθεί!

Send this to a friend