Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τίτλοι τέλους για Ουζουνίδη- Πότε πιάνει δουλειά ο Νταμπίζας

Τίτλοι τέλους πέφτουν σήμερα στη συνεργασία του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Παναθηναϊκό, έπειτα από 1,5 χρόνο. Οι σχετικές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν χθες και σήμερα έρχεται και το τυπικό τέλος. 

Έπειτα από ενάμιση χρόνο δυσκολιών και έντονων συναισθηματικά στιγμών με την ομάδα του «τριφυλλιού», έρχεται σήμερα και το τυπικό τέλος για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Μαρίνο Ουζουνίδη. Σύμφωνα με την «Πράσινη», χθες έπειτα από την τελευταία του προπόνηση με την ομάδα μίλησε στους παίκτες λέγοντας «Σήμερα τελειώνει μια δύσκολη χρονιά, που με διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα πράγματα και να πετύχουμε κάποιους στόχους. Σας ευχαριστώ όλους. Όσοι μείνετε στην ομάδα εύχομαι να φέρετε τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Εσείς που θα φύγετε να έχετε καλή συνέχεια στη καριέρα σας». 

Σήμερα, ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συναντηθούν με άτομα της διοίκησης για να τα δρομολογήσουν την αποπληρωμή των οφειλόμενων χρημάτων.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει αύριο στην Αθήνα και πιάνει δουλειά ως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος βρίσκεται στη Λυών, καθώς τις προηγούμενες μέρες παρακολούθησε στην Αγγλία κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο. Με την άφιξη του, ο Νίκος Νταμπίζας θα μιλήσει στους παίκτες του «τριφυλλιού» στο Κορωπί και θα προχωρήσει σε συνάντηση με τον Χρήστο Δώνη για την τυπική ανανέωση της συνεργασίας τους.

Φήμες, πάντως, θέλουν τον Νίκο Νταμπίζα να καθυστερεί την άφιξη του, περιμένοντας την οριστική αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Send this to a friend