Αθήνα

8 oC

αραιές νεφώσεις

«Τον έσυραν και τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι»: Σοκαριστική περιγραφή για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου

Στο πόρισμα της αστυνομίας προς τον εισαγγελέα περιγράφεται με συγκλονιστικές λεπτομέρειες ο ξυλοδαρμός του διαιτητή Θανάση Τζήλου στη Λάρισα.

Στο πόρισμα της αστυνομίας προς τον εισαγγελέα περιγράφεται με συγκλονιστικές λεπτομέρειες ο ξυλοδαρμός του διαιτητή Θανάση Τζήλου στη Λάρισα.

«Οι δράστες έθραυσαν με σφυρί το τζάμι της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου, την ξεκλείδωσαν και έσυραν τον Τζήλο έξω από αυτό…», γράφει απόσπασμα του πορίσματος, που δημοσιεύτηκε στο dikisports.

«Αφού τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατο. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον διαιτητή αιμόφυρτο και πεσμένο στο οδόστρωμα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν…
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παθών για την κατάσταση της υγείας του, υπέστη πολλαπλές εκδορές και θλαστικά τραύματα στο δεξί του γόνατο, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις διεγνώσθη οστικό οίδημα, που αντιστοιχεί σε οστικές θλάσεις και μικροδοκιδώδες κάταγμα στους μηριαίους κονδύλους, κυρίως στον έξω, καθώς και στον έξω κνημιαίο κόνδυλο, προσκομίζοντας παράλληλα φωτοαντίγραφα σχετικών ιατρικών βεβαιώσεων. Πέραν αυτών, κατ’ εκτίμησή του, ο δράστης που έφερε το σφυρί, ενδεχομένως θα του κατάφερε χτυπήματα και στο κεφάλι αν δεν είχε προλάβει ενστικτωδώς να προστατευτεί με τα χέρια του…», σημειώνεται στο πόρισμα.

Send this to a friend