
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σε μία ακόμη αμφιλεγόμενη δήλωση προχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα social media.
«Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει τις γυναίκες να μισούν τους άντρες. Γυναίκες να μισούν εκείνες τις γυναίκες που είναι περήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άντρες να ντρέπονται που είναι άντρες. Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις κάτι που αρχικά ήταν τόσο αγνό να έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες» έγραψε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας Iman Gadzhi με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κάνει retweet την ανάρτηση.
«Ποια λύση θα πρότεινες;» του απάντησε ένας χρήστης με τον δημοφιλή τενίστα να απαντά: «Κατά τη γνώμη μου όλοι είναι και πρέπει να είναι ίσοι με όλους. Ανεξάρτητα από την καταγωγή, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή τη φυλή του. Ο σύγχρονος φεμινισμός έχει μετατραπεί από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία οργής που επιδιώκει να υποτιμήσει τους άντρες. Πώς είναι αυτό δίκαιο;».
Στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος Κάθριν Γουιτέικερ τοποθετήθηκε δημόσια, «γεία σου Στέφανε, σύγχρονος φεμινισμός εδώ. Απλώς, αναρωτήθηκα σε τι βασίζεις αυτήν την αξιολόγηση; Πώς εκπαίδευσες τον εαυτό σου σχετικά με τη γυναικεία εμπειρία; Ποια είναι η αντίληψή σου για την πατριαρχία; Ευχαρίστως να συζητήσουμε ανά πάσα στιγμή».
«Βασίστηκα σε κάποιες από τις προσωπικές μου εμπειρίες και συναντήσεις. Έχω επιμορφωθεί σχετικά με το θέμα αυτό ρωτώντας γυναίκες φίλες και γνωστές. Δεν πιστεύω στην πατριαρχία. Η ισότητα και η ενότητα είναι η λύση για τα όλα» έγραψε με την σειρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Twitter.
Feminism empowers people, which is one of the key reasons young people should get involved. It’s a prevalent misperception that feminism is exclusively beneficial to women, and that only women may be feminists. Feminism actually seeks gender equality, not superiority for women.
— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) December 1, 2022
And one of feminism’s key goals is to take long-standing gender stereotypes and break them down, this way individuals can live free and independent lives.
— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) December 1, 2022
Unequal societies are less cohesive. They have higher rates of anti-social behaviour and violence. Countries with greater gender equality are more connected. This should be encouraged at a healthy level. It should not be radical. That’s where the problem lays.
— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) December 1, 2022
Ροή Ειδήσεων

01/02/2023 | 15:21
Πετράκος κατά Τατσόπουλου: Ο κύριος μορφωμένος λέει αμόρφωτους όσους πιστεύουν στο Θεό! Καημένε…

01/02/2023 | 14:55
Θάσος: Στο νοσοκομείο με εγκαύματα 11χρονος με τη γιαγιά του – Πήρε φωτιά αποθήκη που διέμεναν
01/02/2023 | 14:50
Δάντης: Θα ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τον ίδιο και τους συγγενείς της Ασημίνας

31/01/2023 | 11:55
Ανδραβίδα -Πτώση F-4: «Είδα μια έκρηξη, φωτιά μέσα στη θάλασσα» είπε ο πιλότος του άλλου αεροσκάφους-Σε εξέλιξη οι έρευνες

30/01/2023 | 15:17
Αργύρης Παπαργυρόπουλος για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: «Έχω τις αντιρρήσεις μου… όταν έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα»
30/01/2023 | 13:55
Σπύρος Πώρος: Ο γιος του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ είναι σε σχέση με την κόρη της Χάιντι Κλουμ
31/01/2023 | 18:48
Η Μαρία Εκμετσιόγλου για τον χωρισμό της: «Ο πατέρας μου μού είπε ότι θα αυτοκτονήσει»

30/01/2023 | 11:48
Αθηνά Δρέττα στο TheCaller: «Αριστερά και Δεξιά δεν υπάρχουν πια παρά ως φαντάσματα του εαυτού τους»

30/01/2023 | 10:41
Μάνος Δασκαλάκης – Πρωινό: «Έκανε πρόταση και έδωσε δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο»- Διαψεύδει ο ίδιος
30/01/2023 | 13:48