• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 01:24

Αθήνα

11 oC

σποραδικές νεφώσεις

Βασιλειάδης: Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι

Στο ενδεχόμενο οι διοικητικοί ηγέτες των «αιωνίων» να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σε συνέντευξή του.

Στο ενδεχόμενο οι διοικητικοί ηγέτες των «αιωνίων» να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σε συνέντευξή του.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5» όπου αναφέρθηκε στην... εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο ελληνικό μπάσκετ μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και το ζήτημα που προέκυψε με τους ξένους διαιτητές, τονίζοντας μεταξύ άλλων.

«Η Γ.Γ.Α. δεν μπορεί να παρέμβει στα θέματα διαιτησίας. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενημερώσουμε τις διεθνείς ομοσπονδίες και να ζητήσουμε να βοηθήσουν προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Περιμένουμε να γίνει κάποια κίνηση ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση. Αντ' αυτού περνούν οι μέρες και η κατάσταση εντείνεται! Είδαμε σοβαρές καταγγελίες στο τελευταίο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Η ΕΟΚ πρέπει να πάρει πρωτοβουλία για να εξομαλύνει την κατάσταση. Πρέπει να πάρει μια σοβαρή, ειλικρινή και μόνιμη πρωτοβουλία, δείχνοντας πως δεν είναι μέρος του προβλήματος. Άπαντες κρίνονται!

Αυτή τη στιγμή ένα πρωτάθλημα κρέμεται σε μια κλωστή και περιμένουμε να δούμε κάποια κίνηση. Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση. Εμείς συνδράμουμε στο να βρεθεί λύση στον βαθμό που μπορούμε και μας επιτρέπεται. Μπορεί, λοιπόν, να βρεθεί λύση εφόσον υπάρχει ειλικρινής διάθεση και τόλμη από την πλευρά της ΕΟΚ! Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι αυτή η εβδομάδα είναι κρισιμότατη. Θα πάρουμε κάθε αναγκαία πρωτοβουλία ώστε να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά των παραγόντων: «Έχω στείλει στον Αθλητικό Εισαγγελέα κάθε παράγοντα που έχει... ξεφύγει. Πάντα ενημερώνουμε τον αρμόδιο Αθλητικό Εισαγγελέακαι τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σε περιπτώσεις... παραβατικής συμπεριφοράς. Δεν βγάζουμε ανακοινώσεις κάθε τρεις και λίγο. Η συμπεριφορά των παραγόντων είναι μεγάλο πρόβλημα, είτε είναι οπαδική, είτε έχει πολιτικά κίνητρα όπως συμβαίνει κυρίως στο ποδόσφαιρο. Ο κόσμος πρέπει να φέρει τους παράγοντες των ομάδων προ των ευθυνών τους. Δεν γίνεται να τινάξουμε στον αέρα το καλύτερο πρωτάθλημα της χώρας! Είμαστε εδώ για να δώσουμε όποια λύση μπορούμε να δώσουμε θεσμικά».

Σε ό,τι αφορά την προοπτική ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, είπε: «Το να κάνουμε μια συνάντηση για να βγάλουν φωτογραφίες, για τα μάτια του κόσμου, δεν έχει κανένα νόημα. Εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα γίνει κι αυτό».

Πηγή: gazzetta.gr

Send this to a friend