Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Βάζουν μπροστά» οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια!

«Βάζουν μπροστά» οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Πλησιάζει η στιγμή, που οι πρώτες μπουλντόζες θα κάνουν την εμφάνισή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό απαιτούνται ακόμη κάποια σημαντικά βήματα και η υπομονή όλων. Η χθεσινή συνάντηση στο ΥΠΕΚΑ ήταν άκρως εποικοδομητική και για πρώτη φορά ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας δεν έβαλε κόκκινες γραμμές δείχνοντας πως έχει συμβιβαστεί με την ιδέα. Στη νέα συνάντηση που θα γίνει την επόμενη Τρίτη, η πλευρά της ΑΕΚ θα παρουσιάσει λύσεις για το κυκλοφοριακό και το πρόβλημα της στάθμευσης.

[adsense]

Ήδη έχουν επιλεγεί 2-3 χώροι που θα θέσουν οι «κιτρινόμαυροι» στη διάθεση του Δήμου για να λυθεί κι αυτό το ζήτημα. Αν όλα πάνε καλά, ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης θα είναι σε θέση να υπογράψει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Ακολούθως η σκυτάλη θα περάσει στο ζήτημα της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και μέρους της Φωκών, που περνά από την Περιφέρεια, με την οποία θα γίνει σύντομα νέα συνάντηση.

Οι «κιτρινόμαυροι» εκτιμούν πως αν δεν υπάρξουν νέα εμπόδια, η άδεια για την έναρξη οικοδομικών εργασιών θα βγει το Μάρτιο και θα μπορούν να πιάσουν δουλειά στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας οι μπουλντόζες. Οι «κιτρινόμαυροι» ήδη έχουν αρχίσει την προεργασία, ώστε όταν πάρουν την άδεια να μη χαθεί ούτε μια μέρα και να είναι απόλυτα έτοιμοι για… έργα.

Πηγή: sport-fm.gr

Send this to a friend