Αθήνα

27 oC

αίθριος καιρός

Βίασαν (ξανά) το ποδόσφαιρο... Καμία έκπληξη!

Λόγω των τριπλών εκλογών του Μαΐου, οι δημοσκοπήσεις είναι στην μόδα αυτή την εποχή. Καθημερινά εφημερίδες, κανάλια και sites παρουσιάζουν κι από μια.

Λόγω των τριπλών εκλογών του Μαΐου, οι δημοσκοπήσεις είναι στην μόδα αυτή την εποχή. Καθημερινά εφημερίδες, κανάλια και sites παρουσιάζουν κι από μια.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τσαμπάς

Αν λοιπόν κάποια εταιρία δημοσκοπήσεων είχε προνοήσει να κάνει μια δημοσκόπηση με ερώτημα «το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί;» το «ΟΧΙ» θα είχε ποσοστά... Καντάφι, Κάστρο και Ερντογάν μαζί.

Κι όμως ο περισσότερος κόσμος είτε ήταν σίγουρος, είτε το υποψιάζονταν πως σε αυτό το παιχνίδι κάτι θα γίνει και δεν θα ολοκληρωθεί. Όπως και συνέβη. Το είδε όλη η Ελλάδα και μέσα σε λίγα λεπτά το είδε όλος ο πλανήτης. Η εικόνα μίλησε και είπε... πολλά.

Η αλητεία κέρδισε, ο χουλιγκανισμός επιβλήθηκε πανηγυρικά, το ποδόσφαιρο έχασε ξανά και φυσικά ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος χαμένος της ημέρας. Μια ομάδα που βιώνει την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της, μια ομάδα που προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταθεί στα πόδια της, πλέον βλέπει το τούνελ το οποίο διανύει να είναι ακόμη πιο σκοτεινό κι αβέβαιο.

Η τιμωρία έρχεται και θα είναι βαριά. Αν επιβληθεί το -6, οι «πράσινοι» από εκεί που προσπαθούσαν για την 5η θέση θα μπουν για τα καλά σε περιπέτειες για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Παναθηναϊκός έχει ξανά μπει σε μια διαδικασία επιβίωσης.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν αυτή την φορά θα καταφέρει. Και δύο λόγια για τον Ολυμπιακό που είναι ο αδικημένος της βραδιάς, αφού η νίκη του, το καλό ποδόσφαιρο, η ποιότητα που έβγαλε θα περάσει εύλογα σε 2η και 3η μοίρα. Καληνύχτα ποδοσφαιράκι...

Send this to a friend