Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

«Βόμβα» με Εσιέν στον Παναθηναϊκό- Ψάχνουν αντικαταστάτη του…

«Βόμβα» με Εσιέν στον Παναθηναϊκό- Ψάχνουν αντικαταστάτη του…

«Ή αρχίζεις να παίζεις ή φεύγεις», είναι το μήνυμα που στέλνουν στον Εσιέν από τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», στο «Τριφύλλι» έχουν ήδη αρχίσει να ψάχνουν για αντικαταστάτη του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

[adsense]

Ο Γκανέζος μέσος, που αποκτήθηκε στις αρχές Ιουνίου και ακόμη να παίξει σε επίσημο παιχνίδι, νιώθει ακόμα ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ωστόσο, την Τετάρτη εξετάστηκε από τον υπεύθυνο του ιατρικού τιμ, Παναγιώτη Κουλουμέντα και δεν διαπιστώθηκε κάτι παραπάνω από αυτό που διεγνώσθη πριν 10 ημέρες μέσω της μαγνητικής. Έχει ένα ελαφρύ τράβηγμα στους κοιλιακούς (όχι στο σημείο που έκανε την χειρουργική επέμβαση).

Κανονικά, θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει τις προπονήσεις και να μπορεί να τρέχει χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις….

Ο Γκανέζος θα ακολουθήσει για ακόμη λίγες ημέρες ειδικό πρόγραμμα και ειδική θεραπεία, ώστε να ξεπεράσει πιο γρήγορα τις ενοχλήσεις και να μπορέσει να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα, ούτως ώστε να παίξει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αν δεν συμβεί όμως αυτό τα πράγματα θα μπερδευτούν…

Στην περίπτωση που σε δύο με τρεις εβδομάδες από τώρα δεν έχει μπορέσει να πάρει κάποια ματς στα πόδια του για να αντιστραφεί το κλίμα και να δείξει ότι είναι σε θέση να προσφέρει ή ακόμη νιώσει εκ νέου ενοχλήσεις τότε δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ένα τέτοιο σενάριο βέβαια δεν συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες, αλλά πλέον είναι πάνω στο τραπέζι, κάτι που θα σημάνει και το απόλυτο φιάσκο για τη μεταγραφική «βόμβα» του καλοκαιριού του Παναθηναϊκού…

Send this to a friend