Αθήνα

14 oC

σποραδικές νεφώσεις

"Bόμβες" του διαιτητή Κύζα! "Πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ με πήρε κάποιος... Μελισσανίδης"

"Bόμβες" του διαιτητή Κύζα! "Πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ με πήρε κάποιος... Μελισσανίδης"

Έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ φαίνεται πως υπέβαλε ο διαιτητής Γιώργος Κύζας, ο οποίος έκανε λόγο για τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο πριν από τον Ατρόμητος-ΑΕΚ, ο οποίος και του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

[adsense]

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», όπως καταγγέλλει ο διαιτητής, ο φερόμενος ως «Μελισσανίδης» του τόνισε πως γνωρίζει με ποιους συναναστρέφεται και πώς έγινε διεθνής. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Κύζα,ο άνθρωπος που του τηλεφώνησε σημείωσε πως το επόμενο διάστημα θα αλλάξουν τα πράγματα στον χώρο της διαιτησίας και θα έπρεπε να κάνει μια δίκαιη 50-50 διαιτησία αν ήθελε να μείνει στους πίνακες.

Ο Κύζας φαίνεται τα του απάντησε πως δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι όντως ο Μελισσανίδης και του ζήτησε διευκρινίσεις για τα λεγόμενα του. Μετά το τηλεφώνημα, ο Κύζας ενημέρωσε τον Φραγγίσκο Σομαρακάκη της ΚΕΔ για να ενημερώσει εκείνος με τη σειρά του τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

[adsense]

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αριθμός του τηλεφώνου δεν παραπέμπει σε γνωστό αριθμό που να σχετίζεται με τις εταιρίες ή τους ανθρώπους που έχουν σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Send this to a friend