Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Όχι δεν τρελάθηκε η Audi να μοιράσει δωρεάν αμάξια! Χιλιάδες χρήστες του facebook «την πάτησαν» με τη νέα απάτη

Μια νέα απάτη κάνει από χθες το βράδυ το γύρο των social media και ειδικότερα του facebook, μετά από εκείνες με τα σούπερ μάρκετ και τα αυτοκίνητα Mercedes.

Αυτή τη φορά πρόκειται και πάλι για κλήρωση για δωρεάν αμάξια, μάρκας Audi αυτή τη φορά.

Eιδικότερα, χθες το απόγευμα έκανε την εμφάνισή της η παρακάτω αγγελία με μια φωτογραφία ενός αυτοκινήτου Audi και όπως έγραφε:

«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία όπου εμείς στη εταιρεία AUDI θα δώσουμε 3 Εκπληκτικές AUDI RS7 σε τρεις νικητές που θα επιλέξουμε τυχαία στις 30 Ιουνίου 2016.

Θέλετε να μπείτε σε αυτή την καταπληκτική κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια ολοκαίνουργια AUDI:

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μπείτε στον διαγωνισμό μας:

Κάντε Like στην Σελίδα θαυμαστών μας

Κάντε Like σε αυτή τη φωτογραφία της AUDI

Κοινοποιήστε αυτήν τη φωτογραφία της AUDI

Σχολιάστε Μαύρο ή Ασπρο Audi

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://dailydealsen.com/audi/».

Το θέμα είναι πως όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις πολλοί «την πάτησαν» και έκαναν Like στη σελίδα και τη φωτογραφία ενώ κοινοποίησαν τη φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook, γεγονός που ανάγκασε ακόμη και την επίσημη αντιπροσωπεία της Audi στην Ελλάδα να προβεί σε σχετική ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων, ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με έπαθλο 3 AUDI RS7.

Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Kosmocar S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο www.audi.gr και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/audihellas, στο twitter το https://twitter.com/AudiHellas και στο youtube https://www.youtube.com/user/AudiHellas»