Αθήνα

10 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Η εκδίκηση του Βόσκαρη μέσα από τη φυλακή – Καρφώνει τον Δούκα πώς σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη!

AUTO

Mazda CX-5 2021 – Συνολική αναβάθμιση

Το νέο Mazda CX-5 ανανεώθηκε και θα έρθει στην ελληνική αγορά στα τέλη του 2021.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Η ομορφιά και η ποιότητα του δυναμικού σχήματος στο αμάξωμα του CX-5 αντανακλά την ωριμότητα, της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του Kodo με τις ελάχιστες σχεδιαστικές «φλυαρίες». Στο αμάξωμα ξεχωρίζουν οι μεταβάσεις μεταξύ των επιφανειών για τη δημιουργία των οπτικών αντανακλάσεων του φωτός πάνω στις επιφάνειες του.
Το CX-5 του 2021, διατίθεται σε 10 εξωτερικά χρώματα αμαξώματος.
Εστιάζοντας στην άνεση, την ποιότητα, το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα, η καμπίνα του Mazda CX-5 ανταγωνίζεται τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας, προσφέροντας μόνιμα μια εξαιρετική αίσθηση
Όπως σε όλες τις τελευταίες γενιές των αυτοκινήτων Mazda, η αρχιτεκτονική της καμπίνας έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μια έξυπνα διαμορφωμένη διάταξη της θέσης οδήγησης, με όλα τα βασικά χειριστήρια και τα όργανα να είναι εργονομικά τοποθετημένα γύρω από το τιμόνι.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
• Νέα, ευρεία κεντρική οθόνη 10.25ιντσών με ταχύτατη απόκριση και διαισθητικό έλεγχο.
• Η τελευταία έκδοση του MyMazda App* παρουσιάζει Πανευρωπαϊκά τις Δικτυωμένες Υπηρεσίες, με πολυάριθμες λειτουργίες, για απόλυτη εξασφάλιση και ευκολία χειρισμού.
Η ευκολία, η ηρεμία και η ασφάλεια που αισθάνεται ένας ιδιοκτήτης CX-5, έχουν βελτιωθεί σημαντικά στο μοντέλο του 2021. Το σύστημα διαθέτει νέα, μεγαλύτερη κεντρική οθόνη, με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής MyMazda, ψηφιακή απεικόνιση 360 μοιρών του περιβάλλοντος, μέσω τεσσάρων καμερών, που…

Δείτε περισσότερα για το  νέο Mazda CX-5 στο Sτρίβειν και μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube για να δείτε τα βίντεο δοκιμών.

 

Mazda MX-5. Το θρυλικό roadster γίνεται ακόμα καλύτερο
Νέο Hyundai Tucson Plug-in Hybrid 4×4
Το Peugeot 208 πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη
Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις το Νέο Renault CLIO
Κάθε χρόνο 12 εκατομμύρια ΙΧ αποσύρονται από τους ευρωπαϊκούς δρόμους
Το νέο Golf R με 320 PS