Αθήνα

18 oC

αραιές νεφώσεις

Polo όπως λέμε… Golf! Σας παρουσιάζουμε το Volkswagen Polo TSI 1.0 95hp (ΕΙΚΟΝΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ)

Όσες φορές κι αν το έχεις ακούσει, όσο κι αν ξέρεις ότι οι καιροί αλλάζουν, μόνο όταν το δεις με τα ίδια σου τα μάτια μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό που ήξερες πριν λίγα χρόνια για τα μικρά αυτοκίνητα πόλης έχει πάψει να ισχύει.

Γράφει ο Κώστας Μπουλούκης (strivein.gr)

Φυσικά αναφέρομαι στο γεγονός ότι πλέον το μέγεθος, τα χαρακτηριστικά, ο εξοπλισμός και τα όσα σου προσφέρει γενικά ένα αυτοκίνητο του B segment επαρκούν και με το παραπάνω για τις ανάγκες μιας οικογένειας.


Αυτό ακριβώς έκαναν τα μικρομεσαία πριν μια δεκαετία και τώρα μπορεί να γίνει πράξη από ένα αυτοκίνητο όπως το VW Polo.  Η 6η αυτή γενιά άργησε να βγει στους δρόμους, καθώς το προηγούμενο κυκλοφορούσε ήδη απ’το 2009 με μετέπειτα facelift, σημειώνοντας εξαιρετικά νούμερα πωλήσεων. Οπότε το νέο θα έπρεπε να βασίζεται στην ίδια συνταγή και να είναι πολύ καλύτερο. Η πλατφόρμα MQB περίμενε υπομονετικά να προστεθεί και το νέο Polo.

Έτσι, γεννήθηκε ένα… τεράστιο Polo! Η συγκεκριμένη πλατφόρμα της VW είναι ικανή να δημιουργεί αμάξια με διαφορετικά μετατρόχια, μεταξόνια, διαστάσεις και το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι κάνει εξαιρετική διαχείριση των εσωτερικών χώρων. Όπως είχαμε πει και όταν πρωτοεμφανίστηκε, το νέο Polo είναι ελάχιστα πιο μικρό σε μήκος απ’το Golf 4ης γενιάς και έχει το ίδιο πορτ μπαγκάζ με ένα Golf 5 ή 6! Τόσο πολύ μεγάλωσε.

Έχει τεράστιους χώρους για την κατηγορία του και είναι πιο ώριμο από ποτέ, σε τέτοιο βαθμό που αν παρέμενε για πολύ καιρό ακόμα το Golf 7, ίσως να απειλούταν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο strivein.gr

Send this to a friend