• Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου
  • 13:06

Αθήνα

7 oC

σποραδικές νεφώσεις

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου τζιπ από την Rolls Royce (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα SUV οχήματα έχουν «κλέψει τις καρδιές» των καταναλωτών σε όλον τον κόσμο, με όλο και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες να εισέρχονται στον ανταγωνισμό για να παρουσιάσουν την δική τους πρόταση.

Η πιο πρόσφατη άφιξη στην κατηγορία δεν θα είναι όμως από όποιον και οποίον, αλλά από την πασίγνωστη βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων, την Rolls Royce.

Η RR μάλιστα διαφοροποιείται από την ονομασία και μόνο του οχήματος της, αφού σνομπάρει τον κλασσικό όρο «SUV» (Sport Utility Vehicle) για το πιο «σικάτο», «All Terrain, High Sided Vehicle» (Όχημα παντός εδάφους και υψηλού προφίλ).

rr2

Ο γνωστός κατασκευαστής μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα δυο φωτογραφίες του «καμουφλαρισμένου» οχήματος, που από σήμερα θα ξεκινήσει τις δοκιμές του σε δημόσιους χώρους, έχοντας ολοκληρώσει τα στάδια ελέγχου στις εγκαταστάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Και ως ένα πρώτο σχόλιο, φαίνεται ότι το νέο τζιπ θα μοιάζει αρκετά με την κορυφαία λιμουζίνα της φίρμας, την Phantom.

Εσκεμμένα μάλλον, η Rolls Royce δεν αποκαλύπτει με αυτές τις εικόνες το πίσω μέρος του οχήματος, που θα είναι και αυτό με τις περισσότερες διαφορές εν σχέση με τα τωρινά της μοντέλα.

rr1

Δημοφιλή