Αθήνα

7 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ο Τριαντάφυλλος «δίκασε» την Μαριπόζα στο Survivor και στο Twitter έγινε «χαμός»!

AUTO

Το Dacia Duster ήρθε στην Ελλάδα- Πόσο θα σας κοστίσει

Στην αγορά της Ελλάδας εισέρχεται το πετυχημένο μοντέλο της Dacia Duster. Η δεύτερη γενιά του μοντέλου συνεχίζει να αποτελεί το μέτρο σύγκρισης, όσον αφορά την αντοχή, προσφέροντας κορυφαία

Στην αγορά της Ελλάδας εισέρχεται το πετυχημένο μοντέλο της Dacia Duster. Η δεύτερη γενιά του μοντέλου συνεχίζει να αποτελεί το μέτρο σύγκρισης, όσον αφορά την αντοχή, προσφέροντας κορυφαία πρακτικότητα, εργονομία και αναβαθμισμένη απτή ποιότητα.

Το μοντέλο προσφέρει εξαιρετικές ικανότητες στις εκτός δρόμου διαδρομές, όμως πλέον είναι το ίδιο άνετο, ασφαλές και πρακτικό και στην καθημερινή χρήση. Είναι ένα αυθεντικό Crossover σε επίπεδο ευκολίας χρήσης και ένα αυθεντικό SUV, όσον αφορά στις δυνατότητες του να κινηθεί με εξαιρετική αποτελεσματικότητα σε όλα τα εδάφη.

Παρά τη σημαντική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα, το νέο Dacia Duster διατίθεται στις δημοφιλέστερες εκδόσεις του στην ελληνική αγορά χωρίς απολύτως καμία αύξηση της τιμής σε σχέση με το μοντέλο της προηγούμενες γενιάς.

Με αυτό τον τρόπο διατηρεί στο ακέραιο τον κορυφαίο Value for Money χαρακτήρα του, καθώς είναι διαθέσιμο από τις 13.670 ευρώ, ενώ η πλήρως εξοπλισμένη έκδοση 1.5 dCi 110 4Χ4 Sportive παραμένει σταθερά στις 17.350 ευρώ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανανεωμένο Peugeot 3008 στην Ελλάδα
Νέες σπορ και «πράσινες» εκδόσεις του Golf στην ελληνική αγορά
Το Honda e αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία ECOBEST των βραβείων AUTOBEST
Η SKODA γιορτάζει 125 χρόνια ιστορίας
ΕΛ.ΑΣ: Το νέο «όπλο» κατά των ασυνείδητων οδηγών αξίας 100.000€ – Δεν τη «γλιτώνει» κανείς
Η ιστορία του σήματος της Mazda