Αθήνα

 

32 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Πάτρα 3 παιδιά: Μαρτυρία γιατρού της Τζωρτζίνας-«Είχαμε ενημερώσει το νοσοκομείο πως έχουμε υποψίες για τη μητέρα»

BUSINESS

Η AbbVie διακρίνεται ανάμεσα στις πέντε εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην Ελλάδα

Η AbbVie αναδεικνύεται από τον Οργανισμό Great Place to Work® Hellas, μία από τις πέντε εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία 50 – 250 εργαζομένων, στην Ελλάδα.

H 5η θέση στον διαγωνισμό Great Place to Work®, αποδεικνύει τη δέσμευση της AbbVie στον άνθρωπο και στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που υπερβαίνει στερεότυπα και προκαταλήψεις και εστιάζει στην ευημερία και στην πρόοδο των εργαζομένων, καθώς και στην ανάπτυξη και στη διαχρονικότητα της εταιρείας.


Η AbbVie ως μία σύγχρονη επιχείρηση αντιλαμβάνεται ότι η επένδυση σε κάθε άνθρωπο είναι απαραίτητη συνθήκη για την πρόοδο, την εξέλιξη, την καινοτομία.

Προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η κουλτούρα της συμπερίληψης, της ισότητας και της αναγνώρισης να διαπνέει όλον τον Οργανισμό. Η εταιρεία επενδύει σε σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού, απορρίπτοντας τις διακρίσεις και κάθε ασυνείδητη προκατάληψη που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού, εθνικότητας, ακαδημαϊκού υπόβαθρου ή φύλου.

Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την εδραίωση της έμφυλης ισότητας, ώστε κάθε συνεργάτης, γυναίκα και άνδρας, να νιώθει ασφάλεια και αναγνώριση της δουλειάς και της προσωπικότητάς της/του.

Στην AbbVie η πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες αποτελεί αδιαπραγμάτευτη διεργασία και ακολουθεί διαφανείς διαδικασίες στις προσλήψεις, στις προαγωγές, στην κατανομή των έργων και των ρόλων.

Η εταιρεία επενδύει πόρους σε καινοτόμα εργαλεία για την τεκμηριωμένη και αξιοκρατική αξιολόγηση των συνεργατών, ώστε να εξελίσσονται σύμφωνα με τις δεξιότητες και τις επιθυμίες τους.

Όλοι οι συνεργάτες απολαμβάνουν υψηλά εργασιακά πρότυπα με πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις που ανοίγουν προοπτικές σταδιοδρομίας, εντός και εκτός Ελλάδας. Η εταιρεία υποστηρίζει συνθήκες εργασίας οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση της προσωπικής και της επαγγελματικής ισορροπίας των εργαζομένων.

Ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie συνεχάρη όλους τους εργαζομένους και τόνισε ότι «Η διάκριση στον διαγωνισμό Best Workplaces 2022, είναι βαρύνουσας σημασίας, γιατί προέρχεται από τους ίδιους τους συνεργάτες μας. Αποδεικνύει μία σχέση αμφίδρομη, μία σχέση ισχυρή που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη. Παράλληλα, μας γεμίζει ευθύνη να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και να συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην ευημερία και στην εξέλιξή τους. Οι συνεργάτες μας μοιράζονται σπάνιες ιδιότητες, όπως ανήσυχο πνεύμα, ισχυρό κίνητρο και μεθοδικότητα, θετική διάθεση για συνεργασία, κοινές αξίες και συναντίληψη σε θεμελιώδη θέματα. Με αυτά ως εφόδιο και χάρη στους ανθρώπους μας παράγουμε πρωτοποριακές ιδέες και ξεκλειδώνουμε δυνατότητες που εμπνέουν ελπίδα και αλλάζουν ζωές».

Η AbbVie διακρίνεται ανάμεσα στις πέντε εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην Ελλάδα

Ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie, σημειώνει ότι: «Ο σεβασμός που τρέφουμε για κάθε άνθρωπο μάς ενώνει σ’ έναν κοινό στόχο. Γι’ αυτό δεν εφησυχάζουμε και μετουσιώνουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες για να μάθουμε, να ωριμάσουμε, να προοδεύσουμε, όλοι μαζί. Η 5η θέση στο Best Workplaces 2022 αντικατοπτρίζει την αφοσίωση όλης της ομάδας μας και την προσπάθεια που καταβάλλουμε για να προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα, να δημιουργούμε και να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να είμαστε επίκαιροι και ανθεκτικοί στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Είναι η επιβράβευση της δέσμευσης όλων μας στην πρόοδο. Είμαστε περήφανοι για τους συνεργάτες μας, για το ήθος, την επιμονή και τη διορατικότητά τους. Είναι η δύναμή μας για να επιμείνουμε για ένα μέλλον που αξίζει σε κάθε άνθρωπο».

Η AbbVie διακρίνεται ανάμεσα στις πέντε εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην Ελλάδα

Ροή Ειδήσεων

04/07/2022 | 18:04

Δένδιας: Η Ελλάδα υποστηρίζει πάντα τη διεθνή νομιμότητα, το διεθνές δίκαιο και την εδαφική ακεραιότητα

04/07/2022 | 18:00

Προσωπικός γιατρός: Ποιες είναι οι αμοιβές για γιατρούς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα

04/07/2022 | 17:55

Ζελένσκι: «Κοινό καθήκον του δημοκρατικού κόσμου η ανοικοδόμηση της χώρας»

04/07/2022 | 17:46

Φωτιά στην Άμφισσα: Εκκενώνεται προληπτικά η Μονή Προφήτη Ηλία-Διακοπές ρεύματος στην περιοχή

04/07/2022 | 17:39

Φωτιά στην Ηλεία: Συνεχείς αναζωπυρώσεις στη Βάλμη – Αναμένεται εκκένωση του χωριού Λάτα

04/07/2022 | 17:36

Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον αριστούχο μαθητή από το Ιράν-Τι ρώτησε τον 19χρονο ο πρωθυπουργός

04/07/2022 | 17:22

Τραγωδία στην Κρήτη: Η βόλτα 4 νεαρών που έβαψε με αίμα την άσφαλτο-Μία 15χρονη μεταξύ των νεκρών-Υπό διερεύνηση τα αίτια

04/07/2022 | 17:14

Νέα Δημοκρατία: Η Άννα Ροκοφύλλου υποψήφια στην Α’ Αθηνών

04/07/2022 | 17:05

Survivor: Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου σε τρυφερά ενσταντανέ

04/07/2022 | 16:56

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Αυτοψία κλιμακίου ΥΠΕΝ-Τι αναφέρει το πόρισμα

04/07/2022 | 16:46

Πάτρα 3 παιδιά: Πειθαρχικός έλεγχος για τους ιατροδικαστές που εξέτασαν αρχικά Ίριδα και Μαλένα

04/07/2022 | 16:44

Κατερίνα Καινούργιου: «Τα πήρε» στον αέρα με ρεπόρτερ της εκπομπής – «Στεναχωρήθηκα πολύ»

04/07/2022 | 16:35

Δανία: Σε ψυχιατρική πτέρυγα ο φερόμενος δράστης της επίθεσης σε εμπορικό κέντρο

04/07/2022 | 16:31

Φέτος το καλοκαίρι πραγματοποίησε τις συναλλαγές σου με Mastercard® και κέρδισε!

04/07/2022 | 16:24

Φωτιά στον Κάλαμο: Επίγειες δυνάμεις στη μάχη της κατάσβεσης
Φέτος το καλοκαίρι πραγματοποίησε τις συναλλαγές σου με Mastercard® και κέρδισε!
Το Public Group Επενδύει στο Endeavor Catalyst IV Fund
Πρόγραμμα Επιδότησης Ηλεκτρικών Συσκευών «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή»: Κάνε την αλλαγή σωστά, κάνε τη στον Κωτσόβολο
Νέο κατάστημα Κωτσόβολος «Οutlet» στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, με κορυφαία προϊόντα με εγγύηση, έως και 70% φθηνότερα
Motor Oil: Συμφωνία για την πώληση του 50% του Alpha- Στα 40,5 εκατ. ευρώ το τίμημα
Η Κωτσόβολος στην τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού «MITEF Greece Startup Competition 2022»