BUSINESS
Το Ολυμπιακό Στάδιο υποδέχτηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου χιλιάδες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που βρέθηκαν στις κερκίδες του για να παρακολουθήσουν από κοντά το εντυπωσιακό θέαμα της EKO Super Special Stage@ΟΑΚΑ, που σηματοδότησε την εκκίνηση του «ράλλυ των θεών».
Η ΑΚΤΩΡ, ο κατασκευαστικός βραχίονας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ήταν ο Τεχνικός Υποστηρικτής του EKO Acropolis Rally, υπεύθυνος για την Υπερειδική διαδρομή την οποία και παρέδωσε σε 10 μόλις μέρες!
Με τη μοναδική τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό των ανθρώπων της, η ΑΚΤΩΡ ανταποκρίθηκε στις προκλήσεις που μπορεί να έχει η κατασκευή μιας τέτοιας διαδρομής, και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, και ολοκλήρωσε με αρτιότητα και απόλυτη ασφάλεια την υπερειδική πίστα, μήκους 1.950 μέτρων και 16 στροφών.
Η πίστα υποδέχτηκε τα 68 πληρώματα που παίρνουν μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολης και τα οποία χάρισαν ήδη από την 1η μέρα της διοργάνωσης ένα μοναδικό θέαμα στους θεατές!
Για να κατασκευαστεί η αγωνιστική πίστα στην ιστορική εγκατάσταση του ΟΑΚΑ χρησιμοποιήθηκαν από την ΑΚΤΩΡ συνολικά 1.000 κυβικά μέτρα χαλίκι, πάνω από 10.000 τ.μ ξύλο,120 τόνοι χάλυβα,1.500 μέτρα προστατευτικά στηθαία, πάνω από 7.000 τμ ασφαλτόστρωσης, ενώ απασχολήθηκαν 200 εργαζόμενοι!
Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής του ΟΑΚΑ, τα αυτοκίνητα μετέβησαν στο Λουτράκι για να συνεχίσουν από εκεί το πρόγραμμα του ράλλυ συνολικού μήκους 303 χλμ με την αυλαία της διοργάνωσης να πέφτει την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.
Η υπερειδική πίστα του ΟΑΚΑ θα αξιοποιηθεί όμως για μια εβδομάδα ακόμα, καθώς εκεί θα γίνει εκπαίδευση σε θέματα οδήγησης στελεχών της ελληνικής αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.
Ροή Ειδήσεων
13/01/2025 | 10:29
Επελαύνει η κακοκαιρία: Χιονοπτώσεις στη βόρεια Ελλάδα, βροχές στην Αττική – Πού είναι κλειστά σχολεία και δρόμοι, συστάσεις από τις Αρχές
13/01/2025 | 10:20
Θοδωρής Κατσαφάδος: «Ξεχωρίζω τις φορές που βρέθηκα στην Επίδαυρο, ακούγεται γραφικό και τετριμμένο αλλά είναι ευλογία»
13/01/2025 | 09:58
Μέγκαν Μαρκλ: Αναβάλλει την πρεμιέρα της σειράς της, λόγω των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια
13/01/2025 | 09:49
Χάρης Ρώμας: «Θα κάνουμε αγωγές γιατί θέλουμε να το κλείσουμε, τη βρωμιά του ανθρώπου πρέπει να την καταπολεμάμε»
13/01/2025 | 09:34
Σάκης Κατσούλης για τον χωρισμό του από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Εγώ αυτό δεν μπορούσα να το αντέξω»
13/01/2025 | 08:59
Xiaomi HyperOS 3: Αυτή είναι η λίστα των συσκευών που θα πάρουν την μεγάλη αναβάθμιση
12/01/2025 | 16:40
Άφωνη η Σίσσυ Χρηστίδου με την αποκάλυψη του Παύλου Σταματόπουλο για την Ελένη Μενεγάκη: «Αυτό είναι παράνομο»
12/01/2025 | 17:40
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όσα είπε για τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Πέτρο Κουσουλό και τη λήξη του συμβολαίου της
12/01/2025 | 12:00