Αθήνα

14 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ποιος θα τη μαζέψει επιτέλους; Εμετική ανάρτηση Ραχήλ Μάκρη για τον θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη

BUSINESS

Η Grohe επενδύει στην καινοτομία – Σημαντική ανάπτυξη στην Ελλάδα

Η Grohe, κορυφαία στον κόσμο εταιρεία κατασκευής και προμήθειας ειδών υγιεινής και κρουνοποιϊας, προωθεί μια μεγάλη καινοτομία...

Με δέκα διαφορετικές επιλογές χρώματος και φινιρίσματος για όλα το μπάνιο, η συλλογή χρωμάτων GROHE προσφέρει μια σειρά συνδυασμών, σχεδιασμένων για να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και κάθε τρόπο ζωής. Όποιο και αν είναι το προσωπικό στυλ του καταναλωτή, υπάρχει ένα χρώμα GROHE για να κάνει το όραμά του πραγματικότητα, με πραγματική συνέπεια σε κάθε στοιχείο, από τις βρύσες μέχρι το ντους, ακόμη και τις λεπτομέρειες των αξεσουάρ και τα πλακάκια, καθιστώντας το σχέδιό του απόλυτα αρμονικό.

Σχετικά με την επιλογή του σωστού μπάνιου η GROHE έχει αναπτύξει ένα γρήγορο και εύκολο κουίζ για να βοηθήσει να ταιριάξει με ένα από τα έξι προφίλ προσωπικοτήτων σχεδιασμού.

Το κουίζ κάνει μερικές απλές ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο ζωής του– τα πάντα γύρω από την αίσθηση του στυλ, τις προτιμήσεις σε εστιατόρια μέχρι το τί είναι εκείνο που κάνει τις τέλειες διακοπές. Στη συνέχεια, διαμορφώνει το μοναδικό του προφίλ προσωπικότητας με βάση το design και προτείνει πώς να δημιουργήσετε ένα μπάνιο GROHE που να του ταιριάζει.

Τα καινούρια χρώματα της Grohe είναι: Cool Sunrise, Warm Sunset, Supersteel, Hard Graphite, Nickel και Chrome.

Επιπλέον, οι πελάτες της GROHE μπορούν να επωφεληθούν από τη γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων μπάνιου της εταιρείας. Με το GROHE Perfect Match η συντριπτική ποικιλία επιλογών καταλήγει σε μία απλή επιλογή. Το Perfect Match συνδυάζει εξελιγμένα σχέδια και την υψηλότερη ποιότητα υλικών με μια ευέλικτη χρωματική παλέτα για όλο το χώρο – από τις βρύσες και τις ντουζιέρες μέχρι τα αξεσουάρ και τα πλακάκια. Η GROHE μετατρέπει τα μπάνια σε ένα χώρο για καινοτόμες ιδέες επίπλωσης και καινοτόμες τεχνολογίες.

Στοίχημα: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα «Προγνωστικά»
Η Ολυμπία Οδός υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας
Beat: Ανακοίνωση με αφορμή την αναπαραγωγή Fake News
Η SKY express αλλάζει τα δεδομένα ξανά! Διάλεξε εσύ ναύλο, υπηρεσίες και ανέσεις και ταξίδεψε όπως σου αξίζει
Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασιάζει την αγάπη για τα παιδιά της Αμυμώνης
Η υγειονομική κρίση στάθηκε εμπόδιο στην ανάπτυξη