Η Κωτσόβολος υποστηρίζει την ιδέα του Ολυμπισμού και την ισότιμη συμμετοχή όλων των αθλητών, χωρίς διακρίσεις - TheCaller

Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αυτό είναι το «παλάτι» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

BUSINESS

Η Κωτσόβολος υποστηρίζει την ιδέα του Ολυμπισμού και την ισότιμη συμμετοχή όλων των αθλητών, χωρίς διακρίσεις

Η Κωτσόβολος ανακοινώνει τη στήριξή της στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, ως Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας και Επίσημος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας.

Ως σύμβολο της παγκόσμιας ειρήνης, οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν παρακαταθήκη για όλους τους ανθρώπους και είναι μεγάλη τιμή για την Κωτσόβολος να γίνεται αρωγός, ενός θεσμού με τόσο μεγάλη ιστορία, στηρίζοντας τους αθλητές και των δύο Εθνικών Ομάδων για να κορυφώσουν την προσπάθειά τους. Βασικός σκοπός της Κωτσόβολος είναι η ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσα από την τεχνολογία, αλλά και η δημιουργία εύκολης πρόσβασης σε αυτή από όλους, χωρίς εμπόδια και περιορισμούς.

Τον σκοπό αυτόν εκφράζει και υλοποιεί μέσα από το πρόγραμμά της «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια», στοχεύοντας στην ισότιμη στήριξη όλων των ανθρώπων χωρίς διακρίσεις σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, μία αρχή που αποτυπώνεται και στο πνεύμα των Παραολυμπιακών αγώνων. Έχοντας ως γνώμονα το ότι εφόσον είμαστε ίδιοι στα θέλω, είμαστε και ίσοι στα μπορώ, η Κωτσόβολος βρίσκεται ισότιμα στο πλευρό της Ελληνικής Ολυμπιακής και Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας, όχι μόνο μέσα από τα προγράμματα χορηγίας και υποστήριξης, αλλά και μέσα από μία σειρά ενεργειών που στόχο έχουν να εμψυχώσουν τους αθλητές, αλλά και να εμπνεύσουν τους εργαζομένους της, τους συνεργάτες και τους πελάτες της στα ολυμπιακά ιδεώδη και σε έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις.

Πέρα από την ανάδειξη των αθλητικών ικανοτήτων, στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Aγώνες, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το συναίσθημα και η ψυχή του αγωνιζόμενου. Για τον λόγο αυτό, η Κωτσόβολος θέλοντας να εμψυχώσει την Ελληνική αποστολή, «καλεί» τον κόσμο να γράψει τη δική του προσωπική ευχή και η εταιρεία υπόσχεται να τη μεταφέρει με τον μοναδικό της τρόπο στους αθλητές πριν την αναχώρησή τους για το Τόκιο. Εδώ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να γράψουν την ευχή τους: https://www.kotsovolos.gr/pages/olympics.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία διοργάνωσε μία μοναδική διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής ομάδας, στην οποία οι αθλητές μοιράστηκαν την εμπειρία τους για το δρόμο τους προς το Τόκιο ανταλλάζοντας ευχές και συμβουλές, ενώ τη Δευτέρα 12/07 σε μία τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Κωτσόβολος Νέου Ηρακλείου, εργαζόμενοι της Κωτσόβολος ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αθλητές των δύο Εθνικών ομάδων, λίγο πριν την πρώτη αναχώρηση της Ολυμπιακής Ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κύριου Γιάννη Βασιλάκου, με τον Πρόεδρο της ΕΟΕ, κύριο Σπύρο Καπράλο και τον Πρόεδρο της ΕΠΕ, κύριο Χρήστο Καλούδη, ο κύριος Γιάννης Βασιλάκος δήλωσε: «Νιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή που η Κωτσόβολος είναι χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής και Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας για τους αγώνες του Τόκιο 2020. Η ελληνική αποστολή είναι ήδη νικήτρια στις καρδιές μας και ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές καλή επιτυχία στα αγωνίσματα. Κάθε αγώνας, μας γεμίζει περηφάνεια και συγκίνηση και μας δημιουργεί πηγαία την ανάγκη να είμαστε στο πλευρό όλων των αθλητών, για να τους δώσουμε δύναμη και θετική ενέργεια.».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος επισήμανε: «Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε τη συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών ειδών Κωτσόβολος. Η στήριξη της στους Έλληνες αθλητές είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, τόσο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο που αρχίζουν σε λίγες ημέρες, όσο και για τις επόμενες δύο διοργανώσεις, δηλαδή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022» και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024. Είμαι σίγουρος ότι με την πολύτιμη βοήθεια που έχουμε θα πανηγυρίσουμε πολλές ελληνικές επιτυχίες που θα μας κάνουν όλους ιδιαίτερα υπερήφανους.».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Χρήστος Καλούδης ανέφερε: «Ως πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, νιώθω την ανάγκη να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου, για την προσφορά σας στην Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα και συνολικά στους αθλητές με αναπηρία.

Όταν εταιρίες της εμβέλειας της «Κωτσόβολος» δείχνουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο, επιστρέφουν την αγάπη του κόσμου, προσφέροντας αγάπη, δείχνοντας κοινωνική ευθύνη, πολλά καλά μπορεί να συμβούν. Με την ευχή, αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και να αντέξει στον χρόνο, με την ευχή να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, με την ελπίδα ότι η εταιρία σας θα γίνει παράδειγμα και θα παρακινήσει κι άλλες επιχειρήσεις να… επιστρέψουν χρήματα στην κοινωνία, μέσω του αθλητισμού, ελπίζω πως αυτή η δράση θα είναι απαρχή πολλών ακόμα, θα είναι φάρος, που θα μας δείχνει τον δρόμο.».
***

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφτείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)
Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.700 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 92 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης..

Σχετικά με την Dixons Carphone
Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής Omni channel εταιρία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 864 καταστήματα, 16 websites, 32.500 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.

Ροή Ειδήσεων

23/07/2021 | 23:37

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Πατέρας ενός βρέφους ο οδηγός της μηχανής – Μάνα και γιος τα άλλα δύο θύματα

23/07/2021 | 23:21

Γιάννης Μαντζουράνης: Ο «Εθνικάρας» νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κορονοϊό

23/07/2021 | 22:59

«Πήγε να βοηθήσει και μου τον έφεραν νεκρό» – Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» στον 48χρονο Dj που πέθανε από ηλεκτροπληξία

23/07/2021 | 22:45

Κορονοϊός: 150% αύξηση νοσηλειών σε ένα μήνα στα νοσοκομεία της Κρήτης – 7 ακόμα νησιά στο μικροσκόπιο

23/07/2021 | 22:34

Πνιγμοί, η “πληγή” καλοκαιριού

23/07/2021 | 22:21

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής

23/07/2021 | 21:58

Σοκαριστικό τροχαίο στην Καβάλα με τρεις νεκρούς – Προσοχή! Σκληρές εικόνες

23/07/2021 | 21:46

Μυρτώ της Πάρου – Συγκλονίζει η μητέρα της: «Κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ»

23/07/2021 | 21:35

Σάλος με τις δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για την Καρολάιν: «Είχε χτυπημένη Αφροδίτη – Θα το πάθαινε σε όποια χώρα κι αν ήταν»

23/07/2021 | 20:50

Έγκλημα στη Φολέγανδρο – Κούγιας: «Ο δράστης είναι υγιέστατος – Σχεδίασε με ηρεμία τη δολοφονία»

23/07/2021 | 20:33

Μαρία Κορινθίου: Τι απαντά στα επίμαχα σχόλια για τη φωτογραφία δίπλα από την Παναγία

23/07/2021 | 20:23

Μείωση ενοικίου τον Ιούλιο: Αυτοί είναι οι ΚΑΔ για τις πληττόμενες επιχειρήσεις

23/07/2021 | 20:19

Φολέγανδρος: «Κόλαφος» η ιατροδικαστική έκθεση – Μαρτυρικές οι τελευταίες στιγμές της Γαρυφαλλιάς

23/07/2021 | 20:08

Ρένια Λουιζίδου: Ούτε εμείς κάναμε το εμβόλιο γλεντώντας αλλά το κάναμε για λόγους κοινωνικής υπευθυνότητας

23/07/2021 | 19:57

Μάτι: Όταν οι φλόγες ξεκλήρισαν μια οικογένεια – Η τραγική ιστορία με τα δίδυμα κοριτσάκια που συγκλόνισε τη χώρα
Lamda: Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη παρουσίαση για το παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού και τη Marina Galleria
Συνεδρίο Ε.Ε.Α.: «Ανάγκη ενίσχυσης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, το βασικό μήνυμα»
Συμφωνία LAMDA Development και Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ για μεταφορά των κεντρικών γραφείων διοίκησης στο Ελληνικό
Η Κωτσόβολος υποστηρίζει την ιδέα του Ολυμπισμού και την ισότιμη συμμετοχή όλων των αθλητών, χωρίς διακρίσεις
ΑΒ Βασιλόπουλος: Πώς αναγνωρίζεται η ανώτερη γεύση των ελληνικών προϊόντων «ΑΒ Επιλογή»;
ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ιδρύεται το πρώτο Ενεργειακό Κέντρο Ικανοτήτων στην Ελλάδα