Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

BUSINESS

Η PotPan δίπλα στο Μερόπειο Ίδρυμα

Η φιλοσοφία της PotPan είναι, να διαθέτει ένα μέρος της παραγωγής της με τη μορφή βοήθειας και υποστήριξης σε κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς φορείς που έχουν ανάγκη, όπως ιδρύματα ευπαθών ομάδων, μονάδες υγείας και οίκων ευγηρίας.

Δείτε επίσης

Ακσόι: Δεν παρενοχλήσαμε το ελικόπτερο του Έλληνα υπουργού Άμυνας – Τα μαχητικά αεροσκάφη εκτέλεσαν πτήσεις ρουτίνας
Οριστικό! Τι ισχύει με τις μετακινήσεις τις βραδινές ώρες

Μια τέτοια προσπάθεια ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες στο Μερόπειο ίδρυμα, ένα μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων, που ιδρύθηκε το 1914.

Το ολοκαίνουργιο κτήριο του Μερόπειου το οποίο επισκέφθηκε πρόσφατα ο Πρωθυπουργός, βρίσκεται στην Καλλιθέα και στεγάζει 33 γυναίκες και 17 άτομα προσωπικό και νοσηλευτική ομάδα.

Από τα τέλη Απριλίου, όλες οι οικότροφοι και το προσωπικό του Μερόπειου θα έχουν τη φροντίδα των γευμάτων της PotPan που παρασκευάζονται από αγνά υλικά τοπικών παραγωγών και προσεγμένες συνταγές από τον executive chef Παράσχο Αξιώτη.

H εταιρεία PotPan, ιδρύθηκε το 2001, απασχολεί 250 άτομα προσωπικό και είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή γευμάτων ποιότητας αλλά και στην προσφορά υπηρεσιών σίτισης, η επιχείρηση έχει την υγιεινή και την ασφάλεια ως προτεραιότητα όχι μόνο για τις ευπαθείς ομάδες, αλλά και για όλους τους καταναλωτές και αναμένεται να αλλάξει ραγδαία τις συνήθειες, τις διαδικασίες αλλά και τη δομή του κλάδου της εστίασης. Η κεντρική μονάδα της PotPan είναι διεθνώς πιστοποιημένη με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και υγιενής και από τις λίγες εταιρείες στον κλάδο με πιστοποίηση IFS.

Σαρακοστή στα ΑΒ με Γεύσεις Ελλάδας
«Ψηφιακή Μέριμνα»: Από σήμερα η εξαργύρωση του voucher των 200€ για αγορά Tablet ή Laptop σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ
Ψηφιακή Μέριμνα 2021: Μαθητές και φοιτητές επιλέγουν Public για καλό σκοπό!
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Νέα συνεργασία με το Child Mind Institute των ΗΠΑ για την Ενίσχυση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας για Παιδιά – Εφήβους
Συνεργασία καθηγητή Μ. Δερμιτζάκη με τον όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Χιλιάδες ιστορίες, εκατατοντάδες άνθρωποι, ένας τόπος: Istorima.org