Αθήνα

 

9 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

20230214 eortologio (3)
Εορτολόγιο 13 Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

BUSINESS

Νέα εταιρική ταυτότητα για την Edenred – O παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες!

O παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες για εταιρίες, εργαζομένους και εμπόρους παρουσίασε το νέο ενιαίο εμπορικό σήμα Edenred, που θα ενσωματώνει  όλες τις λύσεις στις 42 χώρες που διαθέτει παρουσία.

Η Edenred αλλάζει σελίδα, με ένα ενιαίο ισχυρό εμπορικό σήμα που θα ενώνει παγκοσμίως 43 εκατομμύρια δικαιούχους, 750.000 εταιρείες-πελάτες και δημόσιους οργανισμούς, καθώς και 1,4 εκατομμύρια συμβεβλημένα σημεία – καταστήματα.

Σήμερα, τα 250 και πλέον προϊόντα και υπηρεσίες που έχει αναπτύξει ο Όμιλος, συμπεριλαμβανομένης της αναγνωρισμένης λύσης Τicket Restaurant, έχουν ανανεωθεί και πλέον όλα μοιράζονται την ίδια εικαστική ταυτότητα.

Η νέα ταυτότητα συνοψίζεται στο σλόγκαν του Ομίλου, «We connect, you win» που αντικατοπτρίζει τη μετάβαση της Edenred στην ψηφιακή εποχή και αναδεικνύει τόσο τα δίκτυα που έχει αναπτύξει, όσο και τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει, όπως μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη για τους εργαζόμενους, βελτιστοποίηση στη διαχείριση εταιρικών εξόδων για τις επιχειρήσεις και ακόμα περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης για τους εμπόρους.

Στις 14 Ιουνίου 2017, οι 8.000 εργαζόμενοι του Ομίλου σε 42 χώρες ντύθηκαν  στα νέα χρώματα της Edenred. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία – μέρος του στρατηγικού σχεδίου Fast Forward της Edenred – αποσκοπεί στη μετάβαση όλων των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών σε ψηφιακή μορφή, αλλά και στο να καταστήσει τον Όμιλο ηγέτη στον κλάδο του B2B2C.

Ο Bertrand Dumazy, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Edenred, δήλωσε σχετικά: “Η παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον μετασχηματισμό της Edenred. Η μετάβαση του Ομίλου σε ένα πλήρως ψηφιακό οικοσύστημα μας οδήγησε στη δημιουργία μιας νέας ενιαίας και ισχυρής ταυτότητας που συνοψίζει όλα τα μηνύματα που την χαρακτηρίζουν. Κάθε μία από τις λύσεις μας είναι και μια αφορμή για δημιουργία αξίας σε κάθε έναν από τους 43 εκατ. δικαιούχους, τα 1,4 εκατ. συμβεβλημένα καταστήματα και τις 750.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.»

Το νέο λογότυπο της Edenred θα εμφανίζεται σε όλες τις λύσεις του Ομίλου, από κάρτες και mobile εφαρμογές έως και ηλεκτρονικές πλατφόρμες και διατακτικές.

Αξιοποιώντας την κόκκινη τελεία, που αποτελεί το διακριτικό σήμα της εταιρείας από την πρώτη παρουσίαση της λύσης Ticket Restaurant τη δεκαετία του 1960, το λογότυπο της Edenred ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά της νέας εταιρικής ταυτότητας: απλότητα, αξιοπιστία, ψηφιακή διάσταση, παγκόσμια παρουσία, τόλμη και διασύνδεση.

Ο κόκκινος κύκλος του λογοτύπου, έχει στη μέση το όνομα Edenred και παραμένει ανοιχτό στην αριστερή του πλευρά: προς το μοναδικό δίκτυο του Ομίλου, αλλά πάνω από όλα στους δικαιούχους, τις εταιρίες και τους εμπόρους που χρησιμοποιούν τις λύσεις της Edenred.

Το κόκκινο του νέου λογοτύπου αποτελεί χρώμα συνυφασμένο με την ταυτότητα του Όμιλου από την πρώτη κιόλας ημέρα, ενώ ταυτόχρονα καθιστά το όνομα της εταιρίας ιδιαίτερα ευανάγνωστο. Ένα παιχνίδι λέξεων (η λέξη «κόκκινο-red» στα Ισπανικά σημαίνει «δίκτυο-network»), παραπέμπει στα διαφορετικά οικοσυστήματα που αποτελούν και τη βάση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου.

Οι καθαρές καμπύλες της γραμματοσειράς είναι το σύμβολο της ομαλής μετάβασης στα νέα και σύγχρονα γραφικά πρότυπα, στο σημείο επαφής του  B2B και του B2C  , με τη ψηφιοποίηση να δημιουργεί για τον Όμιλο ολοένα και πιο δυνατούς δεσμούς με τα 43 εκατομμύρια των δικαιούχων. Στη μορφή μονογράμματος, το λογότυπο αποτελεί το σύμβολο που θα συνοδεύει και όλες τις εφαρμογές της Edenred για κινητά.

Τα γραφικά της Edenred έχουν επανασχεδιαστεί πλήρως για να εναρμονιστούν με το νέο σήμα: δημιουργία μιας «κορδέλας» που αντιπροσωπεύει τους δεσμούς που αναπτύσσει η Edenred με τα κοινά της, χρήση ζωντανών χρωμάτων, εικόνες και σύμβολα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως κανείς μπορεί να αντιληφθεί μόλις επισκεφθεί την νέα ιστοσελίδα edenred.com. Για να παρακολουθήσετε τα δρώμενα στα social media χρησιμοποιήστε το hashtag #Edenredconnects.

Η Anne-Sophie Sibout, Communications VP της Edenred, δήλωσε: «Για τη δημιουργία της νέας εταιρικής ταυτότητας συμμετείχαν τον τελευταίο χρόνο πάνω από 200 στελέχη της Edenred, γεγονός που αναδεικνύει την ομαδική δουλειά αυτού του project. Η νέα ταυτότητα αναδεικνύει στοιχεία όπως εμπιστοσύνη, αρμονία και τόλμη. Ο σχεδιασμός συμβολίζει τους μοναδικούς δεσμούς που η Edenred δημιουργεί με τα κοινά της».

Ο επανασχεδιασμός πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του γραφείου Royalties, το οποίο σχεδίασε το νέο λογότυπο της Edenred, την εικαστική ταυτότητα και συμμετείχε στη δημιουργία της νέας εικόνας.

Ροή Ειδήσεων

tsoukalas 1 6

13/01/2025 | 14:46

Τσουκαλάς: Ο κ. Μαρινάκης σήμερα έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ λαϊκισμού και διαστρέβλωσης

13/01/2025 | 14:45

Άδ.Γεωργιάδης: Γιατρός γρήγορα και εύκολα με ηλεκτρονικό ραντεβού μέσω της πλατφόρμας finddoctors.gov.gr

13/01/2025 | 14:30

Η παράσταση «Ου Φονεύσεις» ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
xrysoxoidis 160924

13/01/2025 | 14:19

Χρυσοχοΐδης για το τροχαίο στα Χανιά: Είναι καθαρό ότι ο νόμος δεν εφαρμόστηκε

13/01/2025 | 14:12

Στέφανος Κασσελάκης: Σε δίκη για την παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες

13/01/2025 | 14:03

ΚΚΕ: Τα μεγάλα λόγια της κυβέρνησης για «στροφή στην καθημερινότητα» σημαίνουν πλημμυρισμένους δρόμους, ταλαιπωρημένους οδηγούς και μεγάλο κίνδυνο ατυχημάτων
aris1

13/01/2025 | 13:58

ΠΑΕ Άρης: Επιστολή σε ΚΕΔ και UEFA, ζητά διεθνή Έλληνα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

13/01/2025 | 13:50

Κώστας Τσουρός: «Η τηλεόραση είναι ένας τοξικός χώρος και το ξέρουμε όλοι»

13/01/2025 | 13:36

Λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το Α21 – Επίδομα Παιδιού 2024
kairos vroxi4 130125

13/01/2025 | 13:25

Έως αύριο Τρίτη οι βροχές και οι χιονοπτώσεις – Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

13/01/2025 | 13:13

Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

13/01/2025 | 13:04

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Εκεί έμαθα μια λεπτομέρεια για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο»
matika 130125

13/01/2025 | 12:46

Τσολάκη για Ματίκα: «Θα μπορούσε να πει στους ρεπόρτερ “συγγνώμη δεν είμαι σε καλή μέρα, δε θέλω να βγει αυτό”»

13/01/2025 | 12:33

«Έπεσε δεξαμενή στη Χαλκίδος-Σχηματαρίου» προειδοποιούσε γυναίκα λίγο πριν το δυστύχημα με τον αστυνομικό διευθυντή και τη σύζυγό του

13/01/2025 | 12:16

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο Μαρτσίνιακ διαιτητής στο ΟΑΚΑ
no tag
Η ΗΛΕΚΤΩΡ προχώρησε σε υπογραφή με τη ΔΕΗ για την κατασκευή μονάδας ΣΗΘΥΑ για την κάλυψη των αναγκών τηλεθέρμανσης της Δ.Μακεδονίας
efood xristougenna
Και φέτος τα Χριστούγεννα το efood δίνει το παρών στο πλευρό συνανθρώπων μας μέσω του Love Delivered
sportal (1)
Συνεργασία μεταξύ της Brainfood Digital Media και του Sportal.gr
cambas project (4)
REDS A.E.: Προχωράει η επένδυση του Cambas Project
admie 1
Συνεργασία ΑΔΜΗΕ και Serverfarm για την ανάπτυξη και λειτουργία Data Centers στην Ελλάδα
dsc5831 edit 2 copy
REDS Α.Ε.: Ολοκληρώθηκε η Εξαγορά της Athens Properties B.V