Αθήνα

16 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αποκάλυψη Καρσιώτη για δολοφονία Καραϊβάζ: Ο γιος του πλησίασε μέσα από τους αστυνομικούς στο σημείο

BUSINESS

Παραιτήθηκε από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος αποτελεί παρελθόν πλέον από την Folli Follie καθώς παραιτήθηκε από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Να τονιστεί ότι είχε προηγηθεί αίτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για αντικατάσταση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου, μετά την νομοθετική παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα που έδωσε τη δυνατότητα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να «ξηλώνει» τις διοικήσεις των εισηγμένων εταιρειών όταν θίγονται τα συμφέροντα των μετόχων.

Ο νομικός σύμβουλος της Folli Follie, Θέμης Σοφός, σχολιάζοντας την παραίτηση του κ. Τζ. Κουτσολιούτσου ανέφερε ότι παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο για την προστασία των συμφερόντων της Εταιρείας και ότι η Εταιρεία συναινεί να αντικατασταθεί από τον κ. Δημήτριο Βαλαχή του Ευστρατίου, όπως προτάθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Επιπλέον, ο κ. Σοφός ότι η Εταιρεία Folli Follie είναι διαθέσιμη σε κάθε έλεγχο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς πληρούνται οι προϋποθέσεις της ορθής λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με τους κανόνες της Εταιρικής Διακυβέρνησης, και πιστεύει στην επίτευξη της πολύμηνης διαπραγμάτευσης με τους Ομολογιούχους για την εξυγίανση της Εταιρείας και τη διάσωση της εργασίας 1.000 εργαζομένων, οι οποίοι έχουν πληρωθεί στο ακέραιο και δεν υφίσταται κανένα υπόλοιπο.

Πρόσθεσε ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ασκεί υπεύθυνα νόμιμο εποπτικό έλεγχο, προσθέτοντας πως η εταιρεία θα συνεργαστεί με τους εκπροσώπους της, με μοναδικό γνώμονα την επίτευξη του κοινού στόχου, που είναι η επικύρωση της συμφωνίας αναδιάρθρωσης του χρέους της εταιρείας προς τους Ομολογιούχους.

Ψηφιακή Μέριμνα 2021: Μαθητές και φοιτητές επιλέγουν Public για καλό σκοπό!
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Νέα συνεργασία με το Child Mind Institute των ΗΠΑ για την Ενίσχυση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας για Παιδιά – Εφήβους
Συνεργασία καθηγητή Μ. Δερμιτζάκη με τον όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Χιλιάδες ιστορίες, εκατατοντάδες άνθρωποι, ένας τόπος: Istorima.org
ΔΩΔΩΝΗ: Στο 10% των κορυφαίων γαλακτοβιομηχανιών διεθνώς σε θέματα Βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Το πανόραμα των δράσεων της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας – Η έρευνα σε 2.500 χρόνιους ασθενείς και η Γραμμή Υποστήριξης ΜΑΖΙ