Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ο Τριαντάφυλλος «δίκασε» την Μαριπόζα στο Survivor και στο Twitter έγινε «χαμός»!

BUSINESS

Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός ReTech Innovation Challenge – Ποιοι είναι οι δέκα φιναλίστ

Ο διαγωνισμός, που διοργανώνεται με στρατηγικό συνεργάτη τους Industry Disruptors Game Changers (ID – GC), θα κορυφωθεί με ένα μεγάλο event στις 21 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του The Mall Athens. του λιανικού εμπορίου. Περιλαμβάνει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και αξιοποιεί τεχνολογίες όπως το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, για να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ανακαλύπτουν […]

Ο διαγωνισμός, που διοργανώνεται με στρατηγικό συνεργάτη τους Industry Disruptors Game Changers (ID – GC), θα κορυφωθεί με ένα μεγάλο event στις 21 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του The Mall Athens.

  • του λιανικού εμπορίου. Περιλαμβάνει εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και αξιοποιεί τεχνολογίες όπως το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, για να δώσει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ανακαλύπτουν αντικείμενα-αγαθά στα σημεία (spots) που επισκέπτονται και να ανταμείβονται με δώρα και πόντους από καταστήματα και brands.
  • Bubbllz (www.bubbllz.com): Πρόκειται για mobile εφαρμογή που επιβραβεύει τους χρήστες για τα social post τους. Παράλληλα είναι μια web marketing πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα, επιχειρήσεις και brands να προβάλλουν προϊόντα και υπηρεσίες μέσω User Generated Content.
  • Foodity (www.sustainablegastronomy.eu): Δημιουργήθηκε από την προσπάθεια να αναπτυχθούν zero waste” εστιατόρια στην Ελλάδα, ξεκινώντας από την Αθήνα. Η ομάδα της Sustainable Food Movement in Greece, για να μπορέσει να κάνει πράξη την ιδέα της, δημιούργησε μία εφαρμογή, μέσω της οποίας παρακινεί ιδιοκτήτες εστιατορίων να αξιοποιήσουν την πλεονάζουσα τροφή την οποία θα πετούσαν, δημιουργώντας πιάτα, τα οποία μπορεί να αναζητήσει κάθε καταναλωτής.
  • HouseID (www.houseid.co): Η πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες καταστημάτων, σχεδιαστές, καλλιτέχνες να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα τους. Παράλληλα οι χρήστες μπορούν online να αναζητήσουν προτάσεις για έπιπλα και διακόσμηση από καταστήματα που έχουν την έδρα τους στην Αθήνα.

[the_ad id=”493520″]

  • Mobijoo/ MOJOOLS (https://b3d.gr): Διαδικτυακή πλατφόρμα, που δίνει, για πρώτη φορά παγκοσμίως, τη δυνατότητα σχεδίασης και δημιουργίας κοσμήματος στα χέρια του επισκέπτη, αξιοποιώντας τεχνολογίες όπως 3d printing, σε συνδυασμό με το 3d design και το 3d scanning.
  • Μyjobnow (www.myjobnow.com): Η εφαρμογή βοηθάει εταιρείες κυρίως από τον χώρο της εστίασης, να βρουν προσωπικό εύκολα από το κινητό τους. Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι για εργασία μπορούν να δουν θέσεις εργασίας κοντά τους και να κάνουν αίτηση. Παράλληλα, οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν τους υποψηφίους και να συνομιλήσουν μαζί τους μέσω τσατ από το κινητό.
  • Οggit (www.oggit.me): H πλατφόρμα δίνει ψηφιακή «ζωή» σε φυσικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) και δημιουργώντας μια ζωντανή κοινότητα χρηστών στον τομέα του proximity marketing στο λιανικό εμπόριο.
  • Orderstate (www.orderstate.com): Μια υπηρεσία cloud για εξαιρετικό έλεγχο της εφοδιαστικής αλυσίδας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, που δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να έχει καθαρή άποψη σε κάθε στάδιο της παραγγελίας.
  • Recycglobe (www.recycglobe.com): Διαδικτυακή πλατφόρμα, που επιχειρεί να αλλάξει την αντίληψη των Ελλήνων για την ανακύκλωση, και στην οποία συναλλάσσονται όσοι διαθέτουν υλικά που μπορούν να συλλεχθούν και να υποστούν επεξεργασία από ιδιωτικές ή δημοτικές επιχειρήσεις ανακύκλωσης.
  • ZAC. K Intelligent Apparel (www.exisom.com): Προωθεί τη λύση των «έξυπνων ρούχων», που συνδυάζουν τις ενδυμασίες για τα sports, με τις εφαρμογές της σύγχρονης τεχνολογίας. Η Exisom με τη χρήση αισθητήρων σε ρούχα, συγκεντρώσει δεδομένα, τα αναλύει μέσω της τεχνητής νοημοσύνης και ο χρήστης μπορεί να τα επεξεργαστεί μέσω ειδικής εφαρμογής στο κινητό του.
Η PotPan δίπλα στο Μερόπειο Ίδρυμα
Κοροναϊός: 50 υπερσύγχρονες ΜΕΘ δωρίζει η καπνοβιομηχανία «Καρέλια» στη μάχη κατά του ιού
Σκλαβενίτης- Κοροναϊός: Μοιράζει μπόνους 5 εκατ. ευρώ στους 25.000 εργαζόμενους για την υπερπροσπάθεια
Πέθανε ο Δήμος Βερούκας, ο πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar
Παραιτήθηκε από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος
Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Η φυλή των… oops επιστρέφει!