Αθήνα

 

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

32
Γρηγόριος Ξενόπουλος: Ο φωτεινός «Φαίδων» των ελληνικών γραμμάτων με το σκοτεινό τέλος

BUSINESS

Το πρόγραμμα “Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια” της Κωτσόβολος, 2 φορές χρυσό στα Hellenic Responsible Business Awards 2021

Στο πλαίσιο του 6ου Hellenic Responsible Business Awards, την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων σε επιχειρήσεις που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η Κωτσόβολος διακρίθηκε, ανάμεσα σε άλλες μεγάλες εταιρείες της αγοράς, με δύο χρυσά βραβεία για το πρόγραμμα «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» στις κατηγορίες Purpose και Προσβασιμότητα.

Η ανάγκη να γίνει η τεχνολογία προσβάσιμη για όλους τους ανθρώπους, έχει γίνει βασικός σκοπός της Κωτσόβολος. Με τη δημιουργία του προγράμματος «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια», η εταιρεία δίνει την υπόσχεση να ενδυναμώσει τους ανθρώπους για μία καλύτερη ζωή. Πολλές συσκευές και αμέτρητα χαρακτηριστικά τους, γίνονται σύμμαχος στην καθημερινότητα όλων. Η τεχνολογία εξελίσσεται για να βοηθά όλους τους ανθρώπους και η Κωτσόβολος στοχεύει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να προσφέρει τεχνολογία χωρίς περιορισμούς. Η μεγιστοποίηση της πρόσβασης αφορά, τόσο τον φυσικό, όσο και τον ψηφιακό κόσμο της Κωτσόβολος, καθώς και την ανάδειξη των προϊόντων τεχνολογίας, που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία.

Με πίστη και όραμα για τις αξίες της και τους ανθρώπους, η Κωτσόβολος επεκτείνει συνεχώς το πρόγραμμα για να καλύψει όσες περισσότερες ανάγκες μπορεί, διεξάγοντας έρευνες με στόχο να εντοπίσει και να βρει λύση σε δυσκολίες και λειτουργικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν καθημερινά άνθρωποι με αναπηρία μέσα στο σπίτι τους. Οδηγούμενη με πάθος και αποφασιστικότητα προς ένα μέλλον που όλοι οι άνθρωποι θα έχουν ίσες ευκαιρίες προς την τεχνολογία, η Κωτσόβολος έχει προχωρήσει στην αναδιαμόρφωση του μενού προσβασιμότητας του website της, ώστε να μπορεί να γίνεται ευκολότερα η πλοήγηση από άτομα με αναπηρίες, αλλά και στην ένταξη της νέας υπηρεσίας εξυπηρέτησης στη νοηματική γλώσσα μέσω του chat στην ιστοσελίδα Κωτσόβολος.

Όλες αυτές οι αλλαγές και οι καινοτομίες, δεν περιορίζονται αποκλειστικά στο ψηφιακό περιβάλλον, αλλά επεκτείνονται και στα φυσικά καταστήματα του Κωτσόβολου. Η ομάδα της εταιρείας έχει λάβει ειδική εκπαίδευση, ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετεί τους ανθρώπους με αναπηρία, δίνοντάς τους ότι πληροφορία χρειάζονται σχετικά με την τεχνολογία και τις υπηρεσίες που θα τους ενδυναμώσουν για μία καλύτερη ζωή. Με τη συνεργασία της ΕΛΕΠΑΠ, έχει αναβαθμιστεί και ο εσωτερικός χώρος αρκετών καταστημάτων Κωτσόβολος, με μεγαλύτερους διαδρόμους για τη διευκόλυνση των αμαξιδίων, με ειδικές σημάνσεις, ανελκυστήρες και parking, ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές για εύκολη πρόσβαση…στην τεχνολογία.
Σε μια κοινωνία που όλοι είμαστε ίδιοι στις ανάγκες, πρέπει να είμαστε και ίσοι στην τεχνολογία και αυτό η Κωτσόβολος το κάνει πραγματικότητα.

Δείτε περισσότερα για το πρόγραμμα Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://texnologiaxwrisempodia.kotsovolos.gr/

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφτείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)
Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.700 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 92 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης..

Σχετικά με την Dixons Carphone
Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής Omni channel εταιρία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 864 καταστήματα, 16 websites, 32.500 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.

Ροή Ειδήσεων

asthenoforo ekab 2

10/12/2023 | 21:33

Κιλκίς: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ

10/12/2023 | 21:15

Αλέκος Συσσοβίτης: «Μου πρότεινε να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως, είναι όπως τα ζευγάρια τώρα που χωρίζουν»

10/12/2023 | 21:00

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Ζωή Λάσκαρη: «Έχω συμφιλιωθεί με αυτό το κενό, δεν γεμίζει με τίποτα»
screenshot 17

10/12/2023 | 20:44

Στέφανος Κασσελάκης: Έτσι ξεκινάει η ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Παράταση στις αιτήσεις ενδιαφέροντος για τα think tanks του κόμματος

10/12/2023 | 20:23

Θοδωρής Αθερίδης: «Όταν μίλησα δημόσια για το αλκοόλ, δεν το έκανα για να βοηθήσω άλλους και πρέπει να το ομολογήσω, το έκανα για να δεσμευτώ»

10/12/2023 | 20:14

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης για τον πατέρα του: «Ο καρκίνος είναι πολύ δύσκολο πράγμα»
screenshot 13

10/12/2023 | 20:03

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Άννα Ντουντουνάκη στα 50μ. πεταλούδα

10/12/2023 | 19:40

Κατερίνα Ζαρίφη: «Θέλω να γνωρίσω τα φαντάσματα που κάνουν 50% και 60% τηλεθέαση, ποιοι είναι αυτοί τελοσπάντων;»

10/12/2023 | 19:31

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Αντρούλη μου σε αγαπώ» – Oι φωτογραφίες που δημοσίευσε από τον γάμο της
vazsuoa

10/12/2023 | 18:55

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: «Χάλκινος» ο Βαζαίος στα 100μ μικτής ατομικής

10/12/2023 | 18:51

Λάκης Γαβαλάς: «Αν ήταν σουβλάκι το μικρόφωνο, ο Κασσελάκης θα είχε παχύνει 20 κιλά»

10/12/2023 | 18:44

Θεσσαλονίκη: Σκυλιά επιτέθηκαν και σκότωσαν μητέρα δύο παιδιών στην αυλή του σπιτιού της
screenshot 6

10/12/2023 | 18:31

Έξαλλος ο Νάσος Γουμενίδης: «Με ενοχλεί η επιλεκτική ευαισθητοποίηση, ανατριχιάζω, βγάζω σπυριά»

10/12/2023 | 18:14

Eπεισόδια στου Ρέντη: Ποινική δίωξη για απόπειρας ανθρωποκτονίας στον 18χρονο

10/12/2023 | 17:58

Βόλος: Πέθανε στην αυλή του σπιτιού της μπροστά σε στενούς συγγενείς της – Η αδιαθεσία που αισθάνθηκε ήταν η αρχή του τέλους της
εξωφυλλου
Η εταιρεία APANECA παρουσιάζει τον νέο ελληνικό καφέ της
efood
12 χρόνια efood
admie sima 301123
ΑΔΜΗΕ: Ο διευθύνων σύμβουλος, Ι.Καράμπελας αναλαμβάνει και πρόεδρος του Δ.Σ.
kmbo
Η KIMBO HELLAS στην Κοινωνική Κουζίνα «ο άλλος άνθρωπος»
depa emporias 010823
Η ΔΕΠΑ Εμπορίας υποδέχεται την παγκόσμια βιομηχανία του LNG στο 23ο World LNG Summit & Awards
ellaktor
Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Οικονομικά Αποτελέσματα 9μήνου 2023