Αθήνα

19 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας

CALLER'S CHOICE

Τουρκία 2016 ή 1516; – Φτιάχνουν νεκροταφείο προδοτών για να καταριούνται τους ακήδευτους πραξικοπηματίες!

Τη δημιουργία ενός ειδικού χώρου στον οποίο θα ενταφιαστούν οι νεκροί συνωμότες του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου «παρήγγειλε» ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Καντίρ Τοπμπάς. [adsense] Σε δηλώσεις του τη Δευτέρα, ο Τοπμπάς χαρακτήρισε τον ειδικό χώρο «νεκροταφείο των προδοτών» και επισήμανε ότι η δημιουργία του ήταν απαραίτητη, καθώς κανένα άλλο κοιμητήριο δεν δέχεται τις […]

Τη δημιουργία ενός ειδικού χώρου στον οποίο θα ενταφιαστούν οι νεκροί συνωμότες του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου «παρήγγειλε» ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Καντίρ Τοπμπάς.

[adsense]

Σε δηλώσεις του τη Δευτέρα, ο Τοπμπάς χαρακτήρισε τον ειδικό χώρο «νεκροταφείο των προδοτών» και επισήμανε ότι η δημιουργία του ήταν απαραίτητη, καθώς κανένα άλλο κοιμητήριο δεν δέχεται τις σορούς τους.

«Παρήγγειλα να βρεθεί ένας χώρος ο οποίος θα ονομάζεται “νεκροταφείο των προδοτών”. Οι περαστικοί θα καταριούνται τα άτομα που είναι θαμμένα εκεί. Όσοι επισκέπτονται αυτό το μέρος θα τους καταριούνται και έτσι δεν θα μπορούν να αναπαυθούν στους τάφους τους», είπε ο Topbaş σε διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί αργά εχθές το βράδυ στην πλατεία Ταξίμ, ζητώντας την επαναφορά της θανατικής ποινής για τους πραξικοπηματίες που επέζησαν.

Όπως επισήμανε στις δηλώσεις του, ο δήμαρχος της επαρχίας Ορντού κοντά στη Μαύρη Θάλασσα αρνήθηκε να παρέχει τόπο ανάπαυσης στους πραξικοπηματίες που έχασαν τη ζωή τους κατά τις συγκρουσεις της 15ης Ιουλίου. «Δεν δέχθηκε να τους εξασφαλίσει θέση στα κοιμητήρια της επαρχίας. Μία οικογένεια πήρε μία σορό και την έθαψε στον κήπο της. Θα ήθελα να συγχαρώ τον δήμαρχο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς γιατί δεν επέτρεψε να ταφούν οι πραξικοπηματίες στον ειδικό χώρο για τους ανώνυμους νεκρούς, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης απάντησε ότι δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο, αφού σε εκείνο το σημείο είναι θαμμένοι καλοί και πιστοί μουσουλμάνοι. «Οι πραξικοπηματίες δεν θα γλιτώσουν από την κόλαση και εμείς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε τη μετά θάνατον ζωή τους ανυπόφορη», υπογράμμισε ο Τοπμπάς.

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας
Μόσιαλος: Στη Χιλή η πανδημία καλπάζει (και) λόγω της έλλειψης περιορισμών στις μετακινήσεις μεταξύ των νομών της χώρας
Ακάθιστος ύμνος: Οι τελευταίοι Χαιρετισμοί της Παναγίας
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου
Μπιμπίλας, Αλικάκη, Λαγούτης, Τάκος τραγουδούν για το ελληνικό #MeToo (ΒΙΝΤΕΟ)
Εκδήλωση του The Catalyst για την οικονομία μετά την πανδημία, το χρέος, τις προκλήσεις και τις προοπτικές (ΒΙΝΤΕΟ)