• Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου
  • 22:36

Αθήνα

16 oC

αραιές νεφώσεις

(ΕΙΚΟΝΕΣ) Στο τσακίρ κέφι ο Καραμανλής στην ταβέρνα του Σερίφη στην Κω! Γιόρτασε την δήλωση Παππά που δικαίωσε τον αγώνα του κατά της διαπλοκής

12 χρόνια μετά τον Μπαϊρακτάρη ήρθε ή δικαίωση... στον Σερίφη της Κω!

Ο αστικός θρύλος λέει ότι δεν χρειάζεται κάποιος να ψάχνει για καλές ταβέρνες. Απλά, ας καταγράφει αυτές που έχει πάει ο Κώστας Καραμανλής! Πάει πάντα στις καλύτερες εγγυημένα!

Ο θρύλος επιβεβαιώθηκε και πάλι μιας και χτες το βράδυ (όπως μας μετέφεραν αναγνώστες) ο πρώην πρωθυπουργός με τη συνοδεία του Γιάννη Βαληνάκη και άλλων φίλων βρέθηκαν σε μια από τις top ταβέρνες της Κω στην οποία ο Κ. Καραμανλής κάνει διακοπές, προσπαθώντας να χαλαρώσει μετά από μια πολύ... δύσκολη και κουραστική κοινοβουλευτική και πολιτική περίοδο.

Απόδειξη του καλού γούστου και του υψηλότατου επιπέδου των γαστρονομικών επιλογών του πρώην πρωθυπουργού είναι οτι η εν λόγω ταβέρνα στο trip advisor έχει 5 στα 5 στην αξιολόγηση και έχει πάρει και πιστοποιητικό διάκρισης!

Η ταβέρνα Serif έχει το καλύτερο τούρκικο μενού και πραγματικά τα πιάτα του «τα σπάνε».  Όπως κυριολεκτικά τα σπάσανε (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) θαμώνες του μαγαζιού όταν φτάσανε στο τσακιρ κέφι .

Τα πιάτα έπεφταν  βροχή από τους θαμώνες του μαγαζιού - θυμίζοντας καλές εποχές-  μεταξύ άλλων και από κάποιους από την παρέα του πρώην πρωθυπουργού ο οποίος ήταν σε πολύ καλή διάθεση , μοιράζοντας χαμόγελα και χτυπώντας παλαμάκια.

Ήταν μια πολύ καλή βραδιά άλλωστε για τον πρώην πρωθυπουργό του οποίου η προσπάθεια για την καταπολέμηση των νταβατζήδων της διαπλοκής (η οποία είχε ξεκινήσει σε μια άλλη ταβέρνα αρκετά χρόνια πριν)... αναγνωρίστηκε! Μόλις λίγη ώρα νωρίτερα πριν σερβιριστούν τα πρώτα πιάτα τούρκικης κουζίνας από τον Σερίφη, ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς κατηγόρησε τη σημερινή ΝΔ ότι δεν συνεχίζει την τότε (ημιτελή κατά τον κ. Παππά) προσπάθεια του τότε πρωθυπουργού να καταπολεμήσει τους νταβατζήδες (τούρκικη λέξη παρεμπιπτόντως!).

serif-taverna serif serif (1)