Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κυνική ομολογία Τσουκαλά: Όποιος είχε λεφτά πήρε άδεια για να έχει πολιτική εξουσία

Κυνική ομολογία Τσουκαλά: Όποιος είχε λεφτά πήρε άδεια για να έχει πολιτική εξουσία

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο γενικός γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς.

Όπως χαρακτηριστικά παραδέχτηκε o ίδιος για τους νέους καναλάρχες και τις τηλεοπτικές άδειες που διεκδίκησαν "θέλουν να έχουν πολιτική εξουσία... θα δώσουν λεφτά για να έχουν πολιτική επιρροή" .

Στις αντιδράσεις του πάνελ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν ότι θα αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο προς το καλύτερο, ο ίδιος "μάσησε" τα λόγια του.

Στην συνέχεια ο Δ. Τσουκαλάς προσπάθησε να αφήσει αιχμές για τον ΣΚΑΪ, όμως η παρέμβαση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρου Παλάντζα, που δήλωσε ότι ο ίδιος ΣΥΡΙΖΑ "έφτιαξε" φέτος τον ΣΚΑΪ, βρήκε σύμφωνο ακόμη και τον παρουσιαστή της εκπομπής Πάνο Παναγιωτόπουλο.

"Ρίξατε όλα τα άλλα, και έπαιζε ένα καλοκαίρι ο ΣΚΑΪ μόνος του" τόνισε ο κ. Παλάντζας, επισημαίνοντας παράλληλα και την αύξηση της τηλεθέασης του τηλεοπτικού σταθμού εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Λ. Παλάντζας άφησε πάντως και τα "καρφιά" του για τον Πάνο Καμμένο και τις σχέσεις του με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας ότι ήταν τελικά ο "πιο έξυπνος από όλους" καθώς  ήξερε τι θα συνέβαινε με τον Χρ. Καλογρίτσα.

Νωρίτερα το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, άσκησε σκληρή κριτική τόσο στον κ. Τσουκαλά όσο και στο κόμμα του, λέγοντας πως στοχοποιεί το ΠΑΣΟΚ, την ίδια ώρα που δεν λύνει κανένα από τα προβλήματα του κόσμου.

"Η παντελής αδυναμία τους να κυβερνήσουν και να δώσουν λύση στα προβλήματα του κόσμου, οδηγεί στα σόου τους στη Βουλή" είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως τα προβλήματα του κόσμου οξύνονται κάθε μέρα και περισσότερο.

Τέλος ο Δ. Τσουκαλάς παραδέχτηκε ότι θα πέσει μαύρο σε όσους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια, λέγοντας μόνο "ότι λέει ο νόμος" .

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 20: 30:

Send this to a friend