Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αποχώρηση "βόμβα" από τον ΣΚΑΪ! Τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Μία είδηση που κανείς δεν περίμενε, μιας και ο ΣΚΑΪ, κατάφερε από την προηγούμενη σεζόν με τις αλλαγές στο πρόγραμμά του να ανεβάσει θεαματικά τις τηλεθεάσεις του και από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης να βρίσκεται στην κορυφή.

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά για το newsit, πριν από λίγη ώρα αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ η διευθύντρια προγράμματος Άλκηστις Μαραγουδάκη.

Η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα στο σταθμό του Φαλήρου αφού όλοι, εντός και εκτός σταθμού, γνωρίζουν ότι ήταν από τους «πρωτεργάτες» του «χτισίματος του νέου ΣΚΑΪ», καταφέρνοντας με τις επιλογές της στον ψυχαγωγικό κυρίως τομέα ο ΣΚΑΪ να πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό τοπίο. Κανείς λοιπόν δεν περίμενε ότι τώρα, στην αρχή της σεζόν και αμέσως μόλις προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τις καινούργιες τηλεοπτικές άδειες η Άλκηστις Μαραγουδάκη θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ.

Όπως τονίζει, ο δημοσιογράφος, πρόκειται για αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε, ούτε και στα υψηλά… υψηλότατα διοικητικά κλιμάκια του σταθμού θεωρώντας ότι η διευθύντρια προγράμματος θα συνεχίσει να είναι στην «ηγετική πυραμίδα» του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, η ίδια υπέβαλε ξαφνικά σήμερα την παραίτησή της στη διευθύνουσα σύμβουλο του σταθμού Εύη Κουτσαφτάκη δηλώνοντας πως «ο κύκλος στον ΣΚΑΪ έκλεισε…»!

Πηγή: newsit.gr

Send this to a friend