• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 20:24

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ποια ήταν η 33χρονη που γάζωσαν στην Κηφισιά- Φίλη βαρόνου της νύχτας και ύποπτη για αρκετά συμβόλαια θανάτου;

Μία πραγματική «ιέρεια» της νύχτας περιγράφεται η Κ.Α. που βρέθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της, στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της, στην Κηφισιά, σύμφωνα με όσα αναφέρει το bloko.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν η φίλη ενός από τους τέσσερις νέους βαρόνους της νύχτας και μάλιστα ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως ξεκίνησε (χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί τίποτα) την «καριέρα» της, παραγγέλλοντας τη δολοφονία μιας γυναίκας , της Μαρίας Καλφιέρη που εκείνη την περίοδο, της δολοφονίας της δηλαδή, οι πληροφορίες έλεγαν πως είχε συνάψει σχέσεις με τον σύντροφό της.

Στη συνέχεια θεωρήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες μεγάλων ονομάτων της παρανομίας όπως μεταξύ άλλων του Γιώργου Αυτιά, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και λίγες ημέρες μετά ενός πρωτοπαλίκαρού του και τελευταία του Βασίλη Γρίβα καθώς και του Μανώλη Καραγιάννης.

Τέλος οι πληροφορίες των τελευταίων μηνών την ήθελαν να βρίσκεται πρώτη στη λίστα των υπό εξόντωση ανθρώπων που λυμαίνονται τη νύχτα.

Send this to a friend