Αθήνα

23 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ο Κοτταρίδης «πετσόκοψε» όσους δεν… κατάλαβαν τι εστί συνέδριο γονιμότητας
Αβραάμ Παπαδόπουλος: Γιος βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ αλλά μπροστάρης στα μπλόκα των αγροτών

CALLER'S CHOICE

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Γιος βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ αλλά μπροστάρης στα μπλόκα των αγροτών

Δίκαια θεωρεί τα αιτήματα των αγροτών ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμμετέχοντας στο μπλόκο της Νίκαιας, παρά το γεγονός ότι ο είναι γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παπαδόπουλου. Μάλιστα, στο μπλόκο όπου βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λίγες ημέρες πριν είχε βρεθεί ο πατέρας του και είχε αποδοκιμαστεί από συναδέλφους του. Μιλώντας στο Mega, ο γιος του […]

Δίκαια θεωρεί τα αιτήματα των αγροτών ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμμετέχοντας στο μπλόκο της Νίκαιας, παρά το γεγονός ότι ο είναι γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παπαδόπουλου.

Μάλιστα, στο μπλόκο όπου βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λίγες ημέρες πριν είχε βρεθεί ο πατέρας του και είχε αποδοκιμαστεί από συναδέλφους του. Μιλώντας στο Mega, ο γιος του βουλευτή δήλωσε πως ο ίδιος παρότρυνε τον πατέρα του να πάει στο μπλόκο παρά το γεγονός πως ήξερε πως υπάρχει το ενδεχόμενο οι συνάδελφοί του να τον αποδοκιμάσουν.

[adsense]

Ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος έχει σπουδάσει τεχνολόγος- γεωπόνος μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη ανέφερε: «Δεν είναι αντιφατικό. Δεν σημαίνει πως με την εκλογή αυτή, στο αξίωμα του βουλευτή λύθηκαν και όλα τα προβλήματα μας» και πρόσθεσε «Δεν θεωρώ πως αποτελώ εξαίρεση. Πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας λειτουργεί με αυτή τη λογική, άσχετα αν τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει μια άλλη λογική στην κοινωνία μας και είναι ένας βασικός λόγος που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

Ο κόσμος που είναι μαζί στα μπλόκα, γνωρίζει ότι είναι γιος βουλευτή, αλλά «το ουσιαστικό είναι ότι υπάρχουν προβλήματα, τα οποία είναι διαχρονικά και χρόνο με το χρόνο αμβλύνονται».

Σχετικά με το σχέδιο Κατρούγκαλου είπε: «Θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις όσον αφορά σε συγκεκριμένες ομάδες. Υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, τις ασφαλιστικές και τις φορολογικές. Γι΄αυτόν τον κόσμο πρέπει να υπάρξει μια μέριμνα».

«Έκανα το έγκλημα να είμαι 10 χρόνια παντρεμένη χωρίς να έχω κάνει παιδιά» – Τι απαντά η εμπνεύστρια του επίμαχου σποτ
Ανδρέας Παπανδρέου: «Στο σφυρί» μπομπονιέρα από τον γάμο του με τη Δήμητρα Λιάνη… έναντι 5.000 ευρώ (ΦΩΤΟ)
Μιχαέλα Λάκη: Η Λαρισαία που έφτασε στους «16» του Roland Garros μιλά για την εμπειρία και τη συνάντηση με τον Τσιτσιπά
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 14 Ιουνίου
Απίστευτα πράγματα στις Σέρρες: Μετέτρεψαν το παρεκκλήσι σε μπαράκι και έκαναν κορονοπάρτι! (ΦΩΤΟ)
Πανελλαδικές 2021: «Στον Σείριο υπάρχουνε παιδιά»: Αυτό είναι το ποίημα του Νίκου Γκάτσου που «έπεσε» στην Έκθεση