Αθήνα

24 oC

ψιχάλες

Έπος: O Johannes O'Mayor προτείνει αναθεώρηση Συντάγματος με συγκεκριμένες προτάσεις

Έπος: O Johannes O'Mayor προτείνει αναθεώρηση Συντάγματος με συγκεκριμένες προτάσεις

Το γνωστό τρολ Johannes O'Mayor προκαλεί άφθονο γέλιο και σήμερα με ξεκαρδιστική και ιδιαίτερα αιχμηρή του ανάρτηση,

Συγκεκριμένα, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ο ίδιος προτείνει αναθεώρηση του Συντάγματος με 9 συγκεκριμένες προτάσεις.

[adsense]

Δείτε τις αναλυτικά εδώ:

Αναθεώρηση του συντάγματος :

Ως πολίτευμα ορίζεται η παρασιτική δημοκρατία :

1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. Μερικοί μπορεί να είναι πιο ίσοι.

2. Mόνο συγγενείς κυβερνητικών είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους στην περίπτωση που υπάρχει πρόθεση γάμου ερωτικού συντρόφου κυβερνητικού μέλους.

3. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Το ελληνικό κράτος οφείλει να προστατεύει απο τα βάρη αυτά τις αδύναμες κατηγορίες των δημοσίων λειτουργών.

4. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην κοινωνία της πληροφορίας και είναι ελεύθερος να ενημερώνεται από οποιοδήποτε δωρεάν ραδιοτηλεοπτικό μέσο που στηρίζει με αποδείξεις το κυβερνητικό έργο.

5. Κάθε Ελληνας εχει δικαίωμα στην ιδιοκτησία, το δικαίωμα αυτό αποκτάται με την πληρωμή ενοικίου προς το κράτος μέσω του ΕΝΦΙΑ.

6. Κάθε Έλληνας πολίτης μπορεί να ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα, από την έναρξη αυτής ορίζεται συνέταιρος του το ελληνικό δημόσιο σε ποσοστό 70%. προκειμένου να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον.

7. Ορίζεται ανώτατο επίπεδο νοημοσύνης το 40, οι έλληνες πολίτες με μεγαλύτερο επίπεδο αν επιμένουν να ζούν εντός της ελληνικής επικράτειας θα χάνουν τον δικαίωμα να διορίζονται σε δημόσιες θέσεις και θα φορολογούνται επιπλέον.

8. Καθε έλληνας πρέπει να αποδέχεται πως μας ψεκάζουν. Οποιος δεν τηρεί το άρθρο 8 θα θεωρείται γερμανοτσολιάς.

9. Κάθε ιδιωτικός υπάλληλος ή ιδοκτήτης επιχειρησης θεωρείται απο το νόμο φοροφυγάς και κλέφτης, μεχρι αποδείξεως του αντιθετου με διορισμό στο δημόσιο.

Send this to a friend