Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αθερίδης: Ήμουν ο αλκοολικός που έπινε από το πρωί μπύρες και με τη δύση του ηλίου ένα μπουκάλι ουίσκι
Tittygram: Η μανία του ίντερνετ όπου στέλνεις μήνυμα πάνω σε... γυναικείο στήθος!

CALLER'S CHOICE

Tittygram: Η μανία του ίντερνετ όπου στέλνεις μήνυμα πάνω σε… γυναικείο στήθος!

Οι μόδες στο διαδίκτυο είναι μαζικές και πολλές σε σημείο να απορείς για την εφευρετικότητα αλλά και τον… ελεύθερο χρόνο που έχουν αυτοί που τις εισάγουν… Μια ομάδα προγραμματιστών από τη Ρωσία σκέφτηκε να κάνει πιο «πιπεράτη» την διαδικασία αποστολής μηνυμάτων συνδυάζοντας την ουσία, τα μηνύματα και τις ευχές, με την εμφάνιση, τις όμορφες Ρωσίδες. […]

Οι μόδες στο διαδίκτυο είναι μαζικές και πολλές σε σημείο να απορείς για την εφευρετικότητα αλλά και τον… ελεύθερο χρόνο που έχουν αυτοί που τις εισάγουν…

Μια ομάδα προγραμματιστών από τη Ρωσία σκέφτηκε να κάνει πιο «πιπεράτη» την διαδικασία αποστολής μηνυμάτων συνδυάζοντας την ουσία, τα μηνύματα και τις ευχές, με την εμφάνιση, τις όμορφες Ρωσίδες.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2015 το Tittygram. Πρόκειται για μια υπηρεσία που επιτρέπει στον πελάτη της να στείλει ένα μήνυμα μέχρι 36 χαρακτήρες γραμμένο στο στήθος μιας γυναίκας ή ενός άνδρα.

[adsense]

Στα πρότυπα μηνύματα που προτείνει η εταιρεία περιέχονται φράσεις όπως «περαστικά σύντομα», «χρόνια πολλά» και ακόμα ένα που γράφει «από τη Ρωσία με αγάπη».

Το απλό πακέτο κοστίζει 30 δολάρια και δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει ένα μοντέλο – άνδρα ή γυναίκα – για να στείλει το μήνυμά του χωρίς, ωστόσο, οι φωτογραφίες να γίνονται πιο αποκαλυπτικές.

Η εταιρεία απασχολεί 10 μοντέλα σε σταθερή βάση ενώ συνεργάζεται και με 60 κοπέλες «ελεύθερους επαγγελματίες».

Ο συνιδρυτής του Tittygram Βλαντιμίρ Γκριτσένκο υποστηρίζει ότι ενώ αρχικά είχε μια αγωνία για του πού θα βρεί μοντέλα, πλέον οι γυναίκες στέλνουν μόνες τους φωτογραφίες προκειμένου να συνεργαστούν με την υπηρεσία. Όσο για τις κατηγορίες περί σεξισμού ο ίδιος απαντά: Κανείς δεν αναγκάζει τις κοπέλες να κάνουν ό,τι κάνουν. Το έκαναν και πριν και ήταν επικίνδυνο. Τώρα είναι πολύ πιο ασφαλές γι’ αυτές».

Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα (Σάββατο 24 Οκτωβρίου)
Κορονοϊός: Παρά τα 882 κρούσματα το ECDC λέει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα επιδημιολογικού φορτίου
Μεγάλος Περίπατος: Τι λένε οι ακτιβιστές που φύτεψαν κάνναβη στις ζαρντινιέρες της Πανεπιστημίου
O Δήμος Ηλιούπολης και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Οικονόμου για Αναστασοπούλου: Δεν τέλειωσε η χθεσινή δουλειά, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν