Αθήνα

12 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αποκάλυψη Χατζηνάσιου για Μητροπάνο: Αρνήθηκα να δουλέψω μαζί του αν δεν έκανε αποχή από ποτό και τσιγάρο

CALLER'S CHOICE

Όταν ο φοιτητής, μέλος της ΠΑΣΠ, Γιάννης Τσαμουργκέλης διαμαρτυρόταν και συνάντησε τον Ανδρέα Παπανδρέου [εικόνα]

 Ένα περιστατικό από τα φοιτητικά χρόνια του Ιωάννη Τσαμουργκέλη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών το Σάββατο, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Αλεξανδρίδης. [adsense] Τότε είχε ψηφιστεί ο νόμος πλαίσιο για τα ΑΕΙ που καταργούσε την απολυταρχία των τακτικών καθηγητών κι έβαζε ορμητικά τους φοιτητές στα όργανα διοίκησης των ιδρυμάτων. Έχει ξεκινήσει η […]

 Ένα περιστατικό από τα φοιτητικά χρόνια του Ιωάννη Τσαμουργκέλη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών το Σάββατο, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Αλεξανδρίδης.

[adsense]

Τότε είχε ψηφιστεί ο νόμος πλαίσιο για τα ΑΕΙ που καταργούσε την απολυταρχία των τακτικών καθηγητών κι έβαζε ορμητικά τους φοιτητές στα όργανα διοίκησης των ιδρυμάτων. Έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του και υπό τις αντιδράσεις του τότε κατεστημένου, ο υφυπουργός Στέλιος Παπαθεμελής κι ο ασκών χρέη συμβούλου του Ανδρέα για θέματα ΑΕΙ συνταγματολόγος Κασιμάτης, προωθούν κάποιες τροπολογίες.

Οι φοιτητές αντέδρασαν και τότε ο Ανδρέας Παπανδρέου συναντήθηκε μαζί τους. «Μας άκουσε με προσοχή, αγνόησε τον Κασιμάτη και πέταξε μια κουβέντα στον Μαρούδα: δεν μας τα είπαν καλά μου φαίνεται Δημητράκη», γράφει ο Μιχάλης Αλεξανδρίδης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Αλεξανδρίδης, ο Γιάννης Τσαμουργκέλης από την ΠΑΣΠ, ο Θόδωρος Καραγιαννίδης από την ΚΝΕ κι ο Θόδωρος Μαργαρίτης από τον Ρήγα.

tsampourgkelis1

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: Έλεγχος των εμβολίων από επιστημονική ομάδα της Εκκλησίας
Ακρίτα σε Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Σέβομαι τον Μίκη- Δεν επανέρχομαι! Εκτός αν προκληθώ…»
Συγκλονιστική virtual περιήγηση στα στρατόπεδα του Άουσβιτς
Νέο ξέσπασμα Μαργαρίτας Θεοδωράκη! «Η προστυχιά σας ξεπέρασε κάθε όριο! Πάνε να πεθάνουν τον πατέρα μου»
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου
Μόσιαλος για εμβόλιο Οξφόρδης: Μπορεί να έχει μέχρι και 90% αποτελεσματικότητα